Tilin oletuskonversiotavoitteet

Voit päättää jokaisen konversiotavoitteen kohdalla, lisätäänkö se oletuksena tilisi kaikkiin kampanjoihin. Jos merkitset konversiotavoitteen tilin oletustavoitteeksi, siihen kuuluvia ensisijaisia konversiotapahtumia seurataan konversioina raporteissa ja käytetään hintatarjousten tekemisessä kaikissa kampanjoissasi (paitsi niissä, joille olet asettanut kampanjakohtaisia tavoitteita).

Huom. Konversioarvo-sarakkeessa näkyvä luku on niiden konversioiden konversioarvojen summa, jotka sisältyvät Konversiot-sarakkeeseen. Lue lisää konversioseurantadatan tulkitsemisesta.

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä tilin oletustavoitteet ovat ja miksi niitä kannattaa käyttää. Lue lisää konversiotavoitteiden hallinnasta.

Hyödyt

Tilin oletusasetuksen avulla voit

• tuoda Konversiot-sarakkeessa näkyviin vain tärkeimpien konversiotapahtumien datan
  • kertoa Google Adsille, mille konversioille haluat automaattisen hintatarjousstrategian optimoivan kampanjan
  • muokata Konversiot-saraketta siten, että saat hyödyllisempää tietoa manuaalisia hintatarjouksia varten.
Huom. Kun konversiotavoite on otettu käyttöön kampanjassa, se näkyy Google Ads ‐raporttiesi Konversiot-sarakkeessa. Konversiotavoitteet, joita ei ole otettu käyttöön kampanjassa, eivät näy Konversiot-sarakkeessa. Voit kuitenkin nähdä kaikkien konversiotavoitteiden datan raporttiesi Kaikki konversiot ‐sarakkeessa.

Näin tilin oletustavoitteet toimivat

Tilin oletus ‑asetuksen avulla voit valita, sisällytetäänkö konversiotavoitteeseen liittyvä konversiotapahtumadata oletuksena kaikkien kampanjoidesi konversioraportteihin. Google käyttää konversioraporttien dataa hintatarjoustesi optimoimiseen, jos sinulla on käytössä automaattinen hintatarjousstrategia, kuten toimintakohtainen hintatavoite (CPA-tavoite) tai tehostettu klikkauskohtainen hinta (CPC). Jos jätät jonkin konversiotapahtuman valitsematta, automaattiset hintatarjousstrategiat eivät tee hintatarjouksia kyseisistä konversiosta. Tästä voi olla hyötyä, jos haluat tehdä hintatarjouksia vain tietynlaisista konversioista.

Huom. Konversiotavoitteet ovat konversiotapahtumien ryhmiä. Jos haluat sisällyttää tietyn konversiotapahtuman konversioraportteihin ja käyttää sitä hintatarjousten tekemisessä, se on merkittävä ensisijaiseksi tapahtumaksi. Tämä asetus täytyy valita Tilin oletus ‑asetuksen lisäksi (joka valitaan konversiotavoitetasolla), jotta yksittäistä konversiotapahtumaa voidaan käyttää oletuksena mittaamisessa ja hintatarjousten tekemisessä kaikissa kampanjoissa. Lue lisää ensisijaisista ja toissijaisista konversiotapahtumista.

Esimerkki

Sinulla on vaatteiden verkkokauppa ja olet valinnut kaksi konversiotavoitetta: "Ostoskoriin lisääminen", joka sisältää yhden seurattavan konversiotapahtuman (asiakas lisää jotakin ostoskoriin), ja "Ostokset", joka sisältää kaksi seurattavaa konversiotapahtumaa (asiakas ostaa vaatteita tai tyylipalveluita).

Haluat optimoida hintatarjoukset ostoskonversiotavoitteelle ja nähdä nämä konversiot raporteissasi. Et halua tehdä hintatarjouksia ostoskoritapahtumista, eikä sinun tarvitse nähdä raporteissa niihin liittyvää dataa.

Klikkaat ostoskonversiotavoitteen kohdalta "Valitse tilin tavoitteeksi" ja poistat valinnan ostoskoritavoitteelta. Tämän jälkeen automaattinen hintatarjousstrategia optimoi kampanjan vain ostoskonversiotavoitteelle, ja raporteissa näkyvät vain ostoskonversiot. Ostoskoritavoitteen data näkyy kuitenkin Kaikki konversiot ‑sarakkeessa.

Jos et käytä automaattisia hintatarjousstrategioita, asetus ei vaikuta hintatarjouksiin automaattisesti. Asetuksen avulla voit kuitenkin saada Konversiot-sarakkeesta parempia tietoja, joista on apua manuaalisten hintatarjousten tekemisessä.

Useimpien konversiotapahtumien data sisältyy oletuksena Konversiot-sarakkeeseen.

Huom. Jos sinulla on Sovelluskampanja, sinun on valittava hintatarjousten tekemisessä ja raportoinnissa käytettävät konversiotapahtumat kampanjatasolla. Tilin oletustavoitteet eivät ole käytettävissä.

Ota käyttöön sovelluskonversioseuranta Web to App Connectin kautta. Kun olet ottanut konversioseurannan ja täsmälinkityksen käyttöön Google Adsin Web to App Connect ‑käyttöliittymän avulla, asiakkaasi voivat käyttää sovellusta saumattomasti ja voit saada keskimäärin kaksi kertaa suuremman konversioprosentin sovellukseesi johtavista mainoksen klikkauksista kuin mobiilisivuston klikkauksista.

Tämän parannetun kokemuksen ansiosta asiakkaasi voivat helpommin tehdä haluamansa asian, olipa kyse sitten ostoksen tekemisestä, rekisteröitymisestä tai tuotteiden lisäämisestä ostoskoriin. Lisäksi voit Web to App Connect ‑käyttöliittymästä seurata näitä sovelluksensisäisiä konversiotapahtumia ja saada suosituksia kampanjan parantamiseksi.

Näin pääset alkuun Web to App Connectin käytössä:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Suunnittelu-valikkoa.
  3. Klikkaa Sovellusten mainontahubi. Siirryt Web to App Connect ‑käyttöliittymään.

Lue lisää konversioiden parantamisesta Web to App Connect ‑käyttöliittymän avulla.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Tästä kuvasta näet, miten voit ottaa Tilin oletus ‑asetuksen käyttöön konversiotavoitteelle Google Adsissa.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Valitse Yhteenveto.
  4. Etsi muokattava konversiotavoite.
  5. Klikkaa Muokkaa tavoitetta.
    • Klikkaa "Valitse tilin tavoitteeksi".
    • Valitse, mitkä konversiotapahtumat asetetaan ensisijaisiksi ja mitkä toissijaisiksi.
  6. Klikkaa Tallenna muutokset.