Om standardkonverteringsmål for kontoen

For hvert konverteringsmål kan du beslutte, om du vil inkludere det som standard i alle kampagner på din konto. Hvis du aktiverer indstillingen "kontostandard" for et konverteringsmål, betyder det, at de primære konverteringshandlinger i dette mål vil blive sporet som konverteringer i rapporter i alle dine kampagner (bortset fra dem, hvor du har konfigureret kampagnespecifikke mål).

Bemærk! I kolonnen "Konverteringsværdi" kan du se summen af konverteringsværdier for konverteringer i kolonnen "Konverteringer". Få flere oplysninger om dine konverteringssporingsdata.

I denne artikel gennemgår vi, hvad standardmål for kontoen er, og hvorfor du måske bruger dem. Få flere oplysninger om administration af konverteringsmål.

Fordele

Du kan bruge indstillingen "kontostandard" til at gøre følgende:

• Justere kolonnen "Konverteringer", så der kun vises data for de konverteringshandlinger, der betyder mest for dig.
  • Fortælle Google Ads, hvilke konverteringer der skal optimeres for i en automatisk budstrategi.
  • Justere kolonnen "Konverteringer" for at gøre din manuelle budgivning mere effektiv.
Bemærk! Når et konverteringsmål anvendes i en kampagne, vises det i kolonnen "Konverteringer" i dine Google Ads-rapporter. Konverteringsmål, der ikke anvendes i din kampagne, vises ikke i kolonnen "Konverteringer". Du kan stadig se rapportering for alle konverteringsmål i kolonnen "Alle konverteringer" i dine rapporter.

Sådan fungerer standardmål for kontoen

Indstillingen "kontostandard" giver dig mulighed for at vælge, om du som standard vil inkludere de konverteringshandlingsdata, der er relateret til dit konverteringsmål, i din konverteringsrapportering i alle dine kampagner. Google bruger de data, der er inkluderet i din konverteringsrapportering, til at optimere dine bud, når du bruger en automatisk budstrategi, såsom målpris pr, handling (CPA, cost-per-action) eller Udvidet pris pr. klik (CPC, cost-per-click). Hvis du vælger ikke at inkludere en konverteringshandling, bruges dine automatiske budstrategier ikke til at angive bud for den pågældende type konverteringer. Dette kan være nyttigt, hvis du vil byde på bestemte konverteringer, men ikke byde på andre.

Bemærk!: Konverteringsmål er grupper af konverteringshandlinger. Hvis en bestemt konverteringshandling skal inkluderes i din konverteringsrapportering og bruges til budgivning, skal den markeres som en "primær handling". Både denne indstilling og indstillingen "kontostandard" skal aktiveres (sidstnævnte angives på konverteringsmålniveau), hvis en individuel konverteringshandling som standard skal bruges til måling og budgivning i alle kampagner. Få flere oplysninger om primære og sekundære konverteringshandlinger.

Eksempel

Du ejer en onlinetøjbutik, og du har to konverteringsmål: "Læg i kurven", som indeholder en konverteringshandling, der sporer, hver gang en kunde lægger noget i sin indkøbskurv, og "Køb", der indeholder 2 konverteringshandlinger, én, der sporer tøjkøb, og en anden, der sporer køb af styling.

Du vil optimere til budgivning for konverteringsmålet "Køb" og have vist disse konverteringer i din rapportering. Du vil ikke byde på konverteringshandlingen "Læg i kurven", og du har ikke brug for disse data i din rapportering.

Du markerer "brug som et mål på kontoniveau" for konverteringsmålet "Køb" og fjerner markeringen af indstillingen for målet "Læg i kurven". Din automatiske budstrategi optimerer nu kun din kampagne til dine købsmål, og din rapportering vil kun vise dine købskonverteringer. Dataene for kurvmålet inkluderes dog stadig i kolonnen "Alle konverteringer".

Hvis du ikke bruger automatiske budstrategier til at optimere til konverteringer, påvirker denne indstilling ikke automatisk din budgivning. Du kan dog også bruge indstillingen til at justere kolonnen "Konverteringer" for at gøre din manuelle budgivning mere effektiv.

Standardindstillingen for de fleste konverteringshandlinger er at inkludere data i kolonnen "Konverteringer".

Bemærk! For appkampagner skal du altid angive de konverteringshandlinger, du vil bruge til budgivning og rapportering, på kampagneniveau, og standardmål for konto kan ikke bruges.

Konfigurer appkonverteringssporing ved hjælp af Web to App Connect. Når du har brugt Web to App Connect-grænsefladen i Google Ads til at konfigurere konverteringssporing og brug af dybe links, kan du give dine kunder en problemfri web til app-oplevelse og opnå i gennemsnit dobbelt så høje konverteringsrater for annonceklik, der lander i din app, sammenlignet med dit mobilwebsite.

Denne forbedrede oplevelse giver dine kunder mulighed for nemmere at fuldføre deres tilsigtede handling, uanset om de foretager et køb, tilmelder sig eller lægger varer i kurven. I Web to App Connect-grænsefladen kan du desuden spore disse konverteringshandlinger i appen og få anbefalinger til, hvordan du kan forbedre din kampagne.

Følg de 3 trin nedenfor for at komme i gang med Web to App Connect:

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Planlægning på sektionsmenuen.
  3. Klik på Center for appannoncer. Dette fører dig til Web to App Connect-grænsefladen.

Få flere oplysninger om bedre konverteringer ved hjælp af Web to App Connect-grænsefladen.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

På dette billede kan du se, hvordan du aktiverer indstillingen "kontostandard" for et konverteringsmål i Google Ads.

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Gå til det konverteringsmål, du vil redigere.
  5. Klik på Rediger mål.
    • Vælg "Brug som et mål på kontoniveau".
    • Vælg, hvilke konverteringshandlinger der skal angives som primære og sekundære handlinger.
  6. Klik på Gem ændringer.