Display-laajennukset Hakukampanjoissa

Hakukampanjoiden Display-laajennuksen avulla voit saada lisää konversioita Google Display ‑verkostosta hyödyntämällä käyttämättä jääneitä Hakukampanjoiden budjetteja ja samaa hintaa per konversio kuin Hakuverkostossa. Tässä artikkelissa kerrotaan perusasioita siitä, miten tämä laajennustoiminto toimii ja miten voit sen avulla saavuttaa entistä parempia tuloksia.

Näin se toimii

Voit ottaa Display‑laajennuksen käyttöön Hakukampanjoissasi valitsemalla Verkosto‑asetuskortista Display‑verkosto‑vaihtoehdon. Hakukampanjasi asetukset otetaan huomioon Display‑laajennuksessa esimerkiksi seuraavissa yhteyksissä aina kun mahdollista:

• Hintatarjoukset ja kohdistaminen (esim. osuva asiayhteys).
  • Kampanjan kokonaisbudjetin raja otetaan huomioon, eikä Display‑laajennuksen käyttö yleensä vaikuta Hakukampanjassa käyttämääsi summaan. Tarkoitus on käyttää vain jäljellä olevaa Hakukampanjan budjettia.
  • Display‑verkoston konversiokohtainen hinta on yleensä samansuuruinen tai alhaisempi kuin hakuverkostossa käytetty summa.
  • Mainokset luodaan automaattisesti Hakumainostesi pohjalta, mutta halutessasi voit myös helposti luoda kuvamainoksia Google Ads ‑tilin Elementit‑osiossa, joka löytyy Kampanjat‑välilehdeltä.
  • Suosittelemme responsiivisten Display‑mainosten käyttöä, sillä niiden avulla voit laajentaa tavoittavuutta entisestään ja parantaa tuloksia.

Mainoksesi voivat näkyä, kun käyttäjät tekevät hakuja avainsanojasi vastaavilla hakutermeillä Google Haussa ja hakukumppanien sivustoilla. Lisäksi mainokset voivat näkyä sopivilla Google Display ‑verkoston sivuilla ja sovelluksissa. Seuraamalla tarkkaavaisesti Hakukampanjoiden tuloksia Google voi rajoitetun kartoitusajan kuluttua kohdistaa mainoksia Display‑verkostossa valikoivasti ja varmistaa samalla, että saavutat keskimäärin samat tulokset kuin hakuverkostossa. Jos hakuverkoston tuloksia ei saavuteta, kohdistus lopetetaan. Jos Hakukampanjassa on budjettia jäljellä ja siinä on otettu Display‑laajennus käyttöön, se voi saada jopa 15 % enemmän konversioita käytettäessä samantasoista CPA‑hintaa kuin hakuverkostossa. Voit saada keskimäärin 14 % paremman konversioarvon hakuverkostossa, jos pääasiallisessa Hakukampanjassasi käytetään konversioarvon maksimointia tai ROAS‑tavoitetta.

Oikean yleisön löytäminen

Käyttämällä Hakuverkostokampanjaa Display‑laajennuksella voit parantaa tavoittavuutta lisäasetuksia valitsematta. Näin voit tavoittaa oikean yleisön oikeassa paikassa juuri oikeaan aikaan.

• Lisää impressioita ja konversioita: Jos Hakukampanjassa on otettu Display‑laajennus käyttöön, se näkyy vain Display‑verkostossa, jos arvioimme, että Hakukampanjassa on budjettia jäljellä, eivätkä muut Display‑kampanjasi tai Universaalit kampanjasi kilpaile samoista impressioista.
  • Tulokset: Jos Hakukampanjassa on otettu Display‑laajennus käyttöön ja siinä on budjettia jäljellä, se voi saada jopa 15 % enemmän konversioita käytettäessä samaa CPA‑hintaa kuin hakuverkostossa.
  • Suurempi potentiaalinen yleisö: Display‑laajennuksen avulla mainokset voivat näkyä Google Display ‑verkostossa. Näin voit tavoittaa potentiaalisia asiakkaita, jotka selaavat tai tutkivat samankaltaisia tuotteita useilla eri sivustoilla, sillä Display‑verkosto koostuu yli kolmesta miljoonasta verkkosivustosta, videosta ja sovelluksesta.
  • Mainosta järkevästi vähällä vaivalla: Koska Display‑laajennuksen käyttö on täysin automatisoitu, mainoksesi optimoidaan Display‑verkoston kohdeyleisölle ilman lisämäärityksiä.

Laajemman yleisön tavoittaminen responsiivisilla mainoksilla

Jos haluat edelleen laajentaa mainosten tavoittavuutta ja parantaa tuloksia, luo Display-laajennuksen sisältävään Hakuverkostokampanjaan responsiivinen mainos. Responsiiviset mainokset ovat kätevä ja monipuolinen mainosmuoto, jota voidaan käyttää koko Display-verkostossa. Kun lisäät elementtejä (kuten otsikoita, kuvia ja laskeutumissivun), responsiivisten mainosten koko, ulkoasu ja muoto mukautuvat käytettävissä olevaan mainospaikkaan automaattisesti. Koska sama mainos sopii lähes mihin tahansa Display‑verkoston mainospaikkaan, voit parantaa tavoittavuutta ja vaikutusta sekä säästää aikaa. Jos olet ladannut Google Adsin kuvaelementit esim. hakuverkostosta, Display‑laajennus voi luoda responsiivisia Display‑mainoksia automaattisesti, eikä se edellytä sinulta toimenpiteitä. Lue lisää responsiivisista Display‑mainoksista.

Huom. Jos olet aiemmin käyttänyt Hakuverkostokampanjoita ja laajennat ne sen jälkeen Display‑verkostoon, saatat havaita kasvua konversioiden määrässä ja siten myös päivittäin käytetyssä summassa. Display‑verkoston konversiokohtainen hinta on yleensä hyvin samansuuruinen kuin hakuverkostossa.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Display‑laajennusta käyttävän Hakuverkostokampanjan luominen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat‑kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa pluspainiketta ja valitse Uusi kampanja.
  3. Valitse kampanjalle tavoite. Jos et löydä sopivaa tavoitetta, valitse Luo kampanja ilman tavoitekohtaista opastusta.
  4. Valitse kampanjatyypiksi Haku.
  5. Klikkaa Jatka.
  6. Valitse tulokset, joita haluat saavuttaa tällä kampanjalla, ja lisää kanpanjallesi nimi.
  7. Klikkaa Jatka.
  8. Valitse vasemman reunan valikosta Kampanja‑asetukset.
  9. Valitse Verkostot‑kohdasta Näytä verkoston asetukset ja valitse "Sisällytä Google Display ‑verkosto" ‑vaihtoehto.
  10. Valitse muut kampanja-asetukset. Lue lisää kampanja-asetuksista.
  11. Klikkaa Julkaise kampanja.

Hakuverkostokampanjan päivittäminen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Vie kursori päivitettävän Hakukampanjan päälle. Voit myös rajata kaikki kampanjat sisältävää listaa käyttämällä sivun yläreunassa olevia suodattimia.
  5. Klikkaa valitun kampanjan kohdalla olevaa Asetukset‑kuvaketta Admin Icon.
  6. Laajenna avattava Verkostot‑valikko klikkaamalla sitä ja valitse Näytä verkon asetukset.
  7. Valitset Display‑verkosto‑kohdasta "Sisällytä Google Display ‑verkosto" ‑vaihtoehto
  8. Klikkaa Tallenna.
Hyvä huomata
  • Hakukampanjan jäljellä olevan budjetin käyttäminen Display‑laajennukseen ei ole mahdollista jaettujen budjettien ja kampanjakokeilujen kohdalla. Jäljellä olevan hakukampanjabudjetin ennuste lasketaan mahdollisimman tarkasti.
  • Kun käytössä on hintatarjousstrategia, joka on suunniteltu kuluttamaan koko budjetti (kuten konversiomäärän maksimointi, klikkausmäärän maksimointi ja konversioarvon maksimointi), Display‑laajennus jakaa budjetin hakuverkoston kanssa, jos samantasoisen tai paremman CPA‑hinnan saavuttaminen on mahdollista. Suurin osa budjetista varataan yleensä silti hakuverkostolle.
  • Jos et käytä konversiotageja, Google määrittää tulosten vertailuarvon parhaan arvionsa pohjalta.