Kom hurtigt i gang

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du hurtigt finder de vigtige funktioner i Google Ads. Brug billedet som et kort over din konto for at finde funktioner som kampagneside, fakturering og delt samling.

Denne illustration viser de forskellige sektioner på Google Ads-brugerfladen.

1. Navigationsmenu 2. Sidemenu 3. Undersidemenu 4. Sider

Ikoner

Ikon Navn Lokation
Google Ads | værktøjer [ikon] Værktøjer og indstillinger 4.
Udvid 1.
Ikonet Udvid tabellen Udvid tabellen 4.
Hjælp 1.
Rapportering 1.,4.
Et billede af downloadikonet for Google Ads og Merchant Center Download 4.
Filter Filter 4.
Et billede af Google Ads-kolonneikonet Kolonner 4.
Segment og gruppe 4.
Ikon med tre prikker 4.
Kampagnegrupper 3.

Grundlæggende kontoadministration

Handling Lokation
Vis navigationsmenuen Klik på ikonet for Udvid i navigationsmenuen 1.
Se filteret Arbejdsområder Klik på ikonet for Udvid i navigationsmenuen 1.
Se kampagner Klik på Alle kampagner 1., og klik derefter på Kampagner 2. for at få vist alle dine kampagner. Hvis du vil gå til en bestemt kampagne, skal du vælge den pågældende kampagne. 1.
Se annoncer Klik på Annoncer og aktiver 2., og klik derefter på Annoncer 3.
Se søgeord Klik på Søgeord 2.
Få vist søgetermer Klik på Søgeord 2., og klik derefter på Søgetermer 3.
Se aktiver Klik på Annoncer og aktiver 2., og klik derefter på Aktiver 3.
Se målgrupper Klik på Målgrupper 2.
Se konverteringer Klik på Google Ads | værktøjer [ikon] , og klik derefter på Konverteringer i sektionen "Måling"
Se Google Analytics Klik på Google Ads | værktøjer [ikon], og klik derefter på Google Analytics i sektionen "Måling".
Se Delt samling Klik på ikonet for værktøjer og indstillinger 1., og klik derefter på sektionen Delt samling.
Se virksomhedsdata Klik på ikonet for værktøjer og indstillinger 1., og klik derefter på sektionen Konfiguration.
Se Søgeordsplanlægning Klik på ikonet for værktøjer og indstillinger 1., og klik derefter på sektionen Planlægning.
Se ændringshistorik Klik på Ændringshistorik 2..
Gå til Fakturering Klik på ikonet for værktøjer og indstillinger 1. og derefter sektionen Fakturering.
Få hjælp Navigationsmenu 1.
Brug tastaturgenveje Tryk på ? på tastaturet for at få vist en liste over tastaturgenveje.

Rapportering

Handling Lokation
Vis rapporter Klik på rapporteringsikonet .
Se dimensioner Klik på rapporteringsikonet , og klik derefter på Foruddefinerede rapporter
Se rapporter og kontrolpaneler Klik på rapporteringsikonet , og klik derefter på Rapporter eller på Kontrolpaneler
Se auktionsindsigt Klik på Kampagner, Annoncegrupper eller Søgeord 2., og klik derefter på Auktionsindsigt 3.
Se automatiske placeringer Klik på Indhold 2., og klik derefter på Her er annoncerne blevet vist

Avancerede funktioner

Handling Lokation
Udfør massehandlinger Klik på ikonet for værktøjer og indstillinger Google Ads | værktøjer [ikon].

Anvend flere lister med negative søgeord på kampagner

Klik på Kampagner 2., vælg de ønskede kampagner, og vælg derefter Rediger 4., og vælg Rediger målretning
Se budjusteringer Målgrupper, Lokationer, Annonceplanlægning, Enheder eller Avancerede budjust.2.
Se Målgruppeadministrator Klik på ikonet for værktøjer og indstillinger Google Ads | værktøjer [ikon].
Se målgruppeindsigt og -kilder Ikonet for værktøjer og indstillinger Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Målgruppeadministrator og derefter menuen til venstre
Se kladder og eksperimenter Klik på Kladder og eksperimenter 2.
Se annoncevarianter Klik på Kladder og eksperimenter 2., og klik derefter op på Annoncevarianter 3.
Vis automatisk tagging Klik på Alle kampagner 1., og klik derefter på Indstillinger 2. og Kontoindstillinger 3.

Se indholdsekskluderinger (kontoniveau)

Klik på Alle kampagner 1., og klik derefter på Indstillinger 2. og Kontoindstillinger 3.
Se webadresseindstillinger/sporingsskabelon (kontoniveau) Klik på Alle kampagner 1., og klik derefter på Indstillinger 2. og Kontoindstillinger 3.
Importér Analytics-mål Ikonet for værktøjer og indstillinger 4., derefter Konverteringer, derefter , og til sidst Importér
Se websider for konverteringer Klik på ikonet for værktøjer og indstillinger Google Ads | værktøjer [ikon], og klik derefter på Konverteringer, vælg en eksisterende konvertering, og vælg derefter Websider 3.