Mapa de consulta ràpida

Aquesta guia us explica com podeu trobar ràpidament funcions clau a Google Ads. Utilitzeu la imatge com si fos un mapa del compte per trobar funcions com ara la pàgina de campanyes, la facturació i la biblioteca compartida.

Aquesta il·lustració mostra les diferents seccions de la interfície d'usuari de Google Ads.

1. Menú de navegació 2. Menú de pàgines 3. Menú de subpàgines 4. Pàgines

Icones

Icona Nom Ubicació
Google Ads | eines [Icona] Eines i configuració 4.
Desplega 1.
Icona per desplegar la taula Desplega la taula 4.
Ajuda 1.
Informes 1., 4.
Imatge de la icona de baixada de Google Ads i de Merchant Center Baixa 4.
Filtra Filtra 4.
Una foto de la icona de columnes de Google Ads Columnes 4.
Segmenta i agrupa 4.
Icona de tres punts 4.
Grups de campanyes 3.

Gestió bàsica del compte

Acció Ubicació
Veure el menú de navegació Feu clic a la icona Desplega del menú de navegació 1..
Veure el filtre d'àrees de treball Feu clic a la icona Desplega del menú de navegació 1..
Veure les campanyes Per veure totes les campanyes, feu clic a Totes les campanyes 1. i, tot seguit, a Campanyes 2.. Per anar a una campanya, seleccioneu-la 1..
Veure els anuncis Feu clic a Anuncis i recursos 2. i, tot seguit, a Anuncis 3..
Veure les paraules clau Feu clic a Paraules clau 2..
Veure els termes de cerca Feu clic a Paraules clau 2. i, tot seguit, a Termes de cerca 3..
Veure els recursos Feu clic a Anuncis i recursos 2. i, tot seguit, a Recursos 3..
Veure els públics Feu clic a Públics 2..
Veure les conversions Feu clic a Google Ads | eines [Icona] i, tot seguit, a Conversions, a la secció "Mesurament".
Veure Google Analytics Feu clic a Google Ads | eines [Icona] i, tot seguit, a Google Analytics, a la secció "Mesurament".
Veure la biblioteca compartida Feu clic a la icona d'eines i configuració 1. i, tot seguit, a la secció Biblioteca compartida.
Veure les dades de l'empresa Feu clic a la icona d'eines i configuració 1. i, tot seguit, a la secció Configuració.
Veure el Planificador de paraules clau Feu clic a la icona d'eines i configuració 1. i, tot seguit, a la secció Planificació.
Veure l'historial de canvis Feu clic a Historial de canvis 2..
Anar a Facturació Feu clic a la icona d'eines i configuració 1. i, tot seguit, a la secció Facturació.
Obtenir ajuda Feu clic al menú de navegació 1..
Utilitzar les tecles de drecera Premeu la tecla ? al teclat per veure una llista de tecles de drecera.

Informes

Acció Ubicació
Veure els informes Feu clic a la icona d'informes .
Veure les dimensions Feu clic a la icona d'informes i, tot seguit, a Informes predefinits.
Veure els informes i els taulers Feu clic a la icona d'informes i, tot seguit, a Informes o a Taulers.
Veure la comparativa de subhastes Feu clic a Campanyes, Grups d'anuncis o Paraules clau 2. i, tot seguit, a Comparativa de subhastes 3..
Veure els emplaçaments automàtics Feu clic a Contingut 2. i, tot seguit, a On s'han mostrat els anuncis.

Funcions avançades

Acció Ubicació
Fer accions massives Feu clic a la icona d'eines i configuració Google Ads | eines [Icona].

Aplicar de manera massiva llistes de paraules clau negatives a les campanyes

Feu clic a Campanyes 2., seleccioneu les campanyes que vulgueu, feu clic a Edita 4. i, tot seguit, feu clic a Edita la segmentació.
Veure els ajustos d'oferta Feu clic a Públics, Ubicacions, Programació d'anuncis, Dispositius o Ajustos d'oferta avançats 2..
Veure el Gestor de públics Feu clic a la icona d'eines i configuració Google Ads | eines [Icona].
Veure les fonts i les estadístiques de públic Feu clic a la icona d'eines i configuració Google Ads | eines [Icona] i, tot seguit, a Gestor de públics i al menú de l'esquerra.
Veure els esborranys i els experiments Feu clic a Esborranys i experiments 2..
Veure les variacions d'anunci Feu clic a Esborranys i experiments 2. i, tot seguit, a Variacions d'anunci 3..
Veure l'etiquetatge automàtic Feu clic a Totes les campanyes 1. i, tot seguit, a Configuració 2. i a Configuració del compte 3..

Veure les exclusions de contingut (del nivell de compte)

Feu clic a Totes les campanyes 1. i, tot seguit, a Configuració 2. i a Configuració del compte 3..
Veure les opcions d'URL o la plantilla de seguiment (del nivell de compte) Feu clic a Totes les campanyes 1. i, tot seguit, a Configuració 2. i a Configuració del compte 3..
Importar objectius d'Analytics Feu clic a la icona d'eines i configuració 4., a Conversions, a i, tot seguit, a Importa.
Veure les pàgines web de les conversions Feu clic a la icona d'eines i configuració Google Ads | eines [Icona] i, tot seguit, a Conversions. Seleccioneu qualsevol conversió existent i, a continuació, feu clic a Pàgines web 3..