Clic: definició

Quan algú fa clic al vostre anunci, com ara al títol blau o al número de telèfon d'un anunci de text, Google Ads ho compta com un clic.

• Es compta un clic encara que l'usuari no arribi al lloc web, ja que pot ser que no estigui disponible temporalment. Per tant, hi podria haver una diferència entre el nombre de clics que es fan a l'anunci i el nombre de visites que arriben al vostre lloc. En el cas de les pantalles de YouTube al televisor, els clics registrats corresponen a les accions que s'han dut a terme al botó de crida a l'acció (CTA) al televisor i no a les accions realitzades en notificacions de seguiment.
  • Els clics us poden ajudar a saber fins a quin punt l'anunci resulta atractiu als usuaris. Els anuncis rellevants i molt segmentats tenen més probabilitats de rebre clics.
  • A les estadístiques del compte veureu la ràtio de clics d'entrada (CTR), que indica quantes de les persones que han vist l'anunci acaben fent-hi clic. Aquesta mètrica us pot ajudar a valorar l'atractiu del vostre anunci i el seu grau de coincidència amb les vostres paraules clau i amb altres opcions de segmentació.
  • Tingueu present que una bona CTR depèn d'allò que anuncieu i de les xarxes en què ho feu. Per augmentar el nombre de clics i la CTR, creeu un text de qualitat per als anuncis i paraules clau significatives per tal que els anuncis siguin més rellevants i atractius per als clients.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now