Om Google Partners-programmet

Google Partners-programmet er udviklet til reklamebureauer og tredjeparter, der administrerer Google Ads-konti på vegne af andre brands eller virksomheder. Google Partners-programmet er aktivt i flere end 60 lande og er tilgængeligt på 43 sprog.

Programmet tilbyder tusindvis af partnere strategiske fordele med fokus på uddannelse og indsigt, adgang og support samt anerkendelse og belønning. Deres mission er at give disse virksomheder nye muligheder via innovative værktøjer, ressourcer og support, så de kan hjælpe deres kunder med at få mest muligt ud af deres Google Ads-kampagner.

Tre partnerskabsniveauer

Google Partners-programmet har tre deltagerniveauer – Medlem, Partner og Premier Partner – og hvert niveau har sine egne omfattende fordele og muligheder, der kan bruges til at udvikle forholdet til Google.

Sådan tilmelder du dig Google Partners

Du kan tilmelde dig Google Partners-programmet på Google Partners-websitet. Du skal tilmelde dig med en Google Ads-managerkonto, hvor du har adgang på administratorniveau. Få flere oplysninger om tilmelding til Google Partners

Fordele ved Google Partners

Vi har justeret fordelene, så de opfylder dine behov inden for tre hovedområder: Uddannelse og indsigt, Adgang og support og Anerkendelse og belønning. Fordelene afgøres af din status som Google Partner. Fordelene er muligvis ikke tilgængelige i alle lande.

Du kan se en detaljeret oversigt over vores programfordele her.