Avainsanojen suunnittelijan määritelmä

Avainsanojen suunnittelija on avainsanaideoita ja liikennearvioita tarjoava työkalu, jonka avulla voit luoda Hakukampanjan.

• Hae avainsana- ja mainosryhmäideoita sellaisten sanojen perusteella, jotka kuvaavat tuotettasi tai palveluasi, verkkosivustoasi tai mainontaasi liittyvää tuoteluokkaa. Voit myös kirjoittaa avainsanaluettelon tai päivittää sitä. Voit myös yhdistää ja monistaa useita avainsanaluetteloita uuden enemmän avainsanoja sisältävän luettelon luomiseksi.
  • Voit hakea historiatilastoja, kuten sitä, kuinka monta hakua käyttäjät ovat tehneet tietyllä avainsanalla tai miten kilpailukykyinen kyseinen avainsana on.
  • Voit myös nähdä liikennearvioita esimerkiksi siitä, miten monta klikkausta ja impressiota avainsanasi voisi saada tietyllä hintatarjouksella tai budjetilla.