Planificador de paraules clau: definició

El Planificador de paraules clau és una eina que us proporciona idees de paraules clau i estimacions de trànsit per ajudar-vos a crear una campanya de cerca.

• Cerqueu idees de paraules clau i de grups d'anuncis en funció dels termes que descriuen el vostre producte o servei, el vostre lloc web o una categoria de productes relacionada amb el que anuncieu. També podeu introduir una llista de paraules clau o penjar-la. A més, podeu multiplicar dues o més llistes de paraules clau per crear una llista que combini les vostres paraules clau.
  • Obteniu estadístiques d'historial, com ara quantes vegades s'ha cercat una paraula clau o el grau de competitivitat que té.
  • També podeu obtenir estimacions de trànsit, com ara el nombre de clics i d'impressions que podrien rebre les vostres paraules clau si definíssiu unes ofertes i uns pressupostos determinats.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now