Sobre els paràmetres personalitzats per a dades

A fi d'oferir una visualització completa i consolidada dels públics i de simplificar-ne la gestió i l'optimització, trobareu les millores següents a Google Ads:

• Informes de públics nous
    Ara, els informes detallats sobre les dades demogràfiques, els segments i les exclusions de públic es consoliden en un sol lloc. Feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon, obriu la pestanya "Públics, paraules clau i contingut" i feu clic a Públics. Des d'aquesta pàgina d'informes també podeu gestionar fàcilment els públics. Obteniu més informació sobre els informes de públics.
  • Termes nous
    Hem afegit termes nous als informes de públics i a tot Google Ads. Per exemple, ara els "tipus de públics" (que inclouen els públics personalitzats, els actius al mercat i els afins) s'anomenen segments de públic, i en lloc de "remàrqueting" parlem de "les vostres dades". Obteniu més informació sobre l'actualització de termes i frases relacionats amb els públics.

L'etiqueta de Google us permet utilitzar paràmetres personalitzats per incloure informació que no sigui sensible ni d'identificació personal. Amb aquesta implementació, podreu crear segments de dades més avançats formats pels visitants del lloc web i els usuaris de l'aplicació en funció de la informació que envieu a través de l'etiqueta de Google.

Aquest article explica com podeu utilitzar els paràmetres personalitzats amb les vostres llistes i etiquetes de Google.

Alerta: assegureu-vos que feu servir Google Ads Editor 12.4 o una versió posterior. El fet d'utilitzar una versió anterior pot provocar que se suprimeixin alguns dels canvis que hàgiu fet anteriorment als URL i al seguiment en paral·lel. Comproveu quina versió de Google Ads Editor teniu.

Com funcionen els paràmetres personalitzats

Els paràmetres personalitzats són parells clau-valor que podeu implementar a l'etiqueta de Google per classificar els visitants del vostre lloc web de maneres més sofisticades i adaptar millor les ofertes i els anuncis. Els paràmetres i els valors que implementeu als paràmetres personalitzats s'envien al vostre compte de Google Ads a través de l'etiqueta i estan disponibles quan creeu els segments de les vostres dades.

Una botiga en línia, per exemple, pot incloure a l'etiqueta el preu del producte i el tipus de pàgina (que indica en quin punt del procés de compra es troba el client) per crear una llista dels usuaris que han comprat un producte per sobre d'un preu determinat. En aquest cas, els paràmetres personalitzats que la botiga en línia inclouria a Google Ads serien "value" (preu del producte) i "pagetype" (la pàgina de compra).

Aquí teniu una comparació entre la implementació estàndard i la implementació personalitzada de les vostres dades:

Implementació estàndard: crear llistes basades en els URL de les pàgines web

• La implementació és més senzilla i més ràpida.
  • Podeu crear tantes llistes com vulgueu basades en l'URL visitat.
  • La definició de la llista està limitada per l'estructura d'URL del lloc web. Només podeu definir llistes basades en els vostres URL.

Implementació personalitzada: crear llistes basades en paràmetres personalitzats

• La classificació dels visitants és més avançada perquè s'utilitzen paràmetres personalitzats.
  • Podeu crear tantes llistes com vulgueu basades en l'URL visitat.
  • Demana més experiència tècnica i recursos de TI.

Com es poden utilitzar els paràmetres personalitzats

Els paràmetres personalitzats són útils per arribar a un públic més segmentat. En general, una pràctica recomanada és orientar els anuncis a tots els visitants del lloc web i utilitzar les estratègies de Smart Bidding CPA objectiu i ROAS objectiu, que fan servir "senyals" o els paràmetres personalitzats que envieu a través de l'etiqueta de Google per optimitzar les conversions o el valor de conversió. Ara bé, si la informació que voleu recollir sobre els visitants del vostre lloc web no coincideix amb cap dels nostres senyals per a les ofertes automàtiques, podeu obtenir-la creant paràmetres personalitzats, que us permeten crear llistes basades en aquests paràmetres.

Aquí teniu alguns exemples de com podeu utilitzar els paràmetres personalitzats per elaborar llistes més avançades:

• Si teniu una botiga en línia, us recomanem que reviseu la nostra guia d'implementació del remàrqueting dinàmic.
  • Si teniu una agència de viatges en línia, us recomanem que creeu llistes en funció dels orígens i de les destinacions dels viatges, de les dates d'entrada i de sortida, o bé de paquets de viatges diferents.

És a les vostres mans determinar quina informació d'identificació no personal dels visitants del vostre lloc web us pot ser útil per orientar els anuncis. A continuació us oferim uns quants exemples de paràmetres personalitzats, definicions i altres exemples:

Paràmetre Definició Exemples
section Categoria de contingut del lloc Arts, oci, estil de vida, notícies
subsection Subcategoria de contingut del lloc Cinema, música, jocs, teatre
membertype Tipus de membre Cap, membre de subscripció gratuïta, membre de subscripció Premium
pagetype Tipus de pàgina Inici, producte, carretó, compra
conversiontype Tipus de conversió Inici de sessió, registre, localitzador de botigues, contacte

A més, podeu incloure qualsevol altre paràmetre que vulgueu, com ara l'edat o el criteri de sexe, mitjançant "a=" o "g=", però no podeu incloure informació que identifiqui el visitant, com ara el nom o l'adreça electrònica. Tampoc no podeu incloure informació confidencial. Per obtenir més informació, consulteu la política de publicitat basada en els interessos i en la ubicació.

Nota: els noms i els valors dels paràmetres no distingeixen entre majúscules i minúscules. Si un paràmetre es mostra més d'una vegada al menú desplegable, només heu de seleccionar-ne un. Per exemple, "firstname" i "FirstName" funcionen de la mateixa manera, així que només hauríeu de crear un paràmetre utilitzant una ortografia.