Enllaçament de productes: enllaçar canals de YouTube i comptes de Google Ads

Enllaçar un canal de YouTube a un compte de Google Ads permet que el compte de Google Ads enllaçat publiqui anuncis en funció de les interaccions amb els vídeos del canal. Es poden concedir permisos al compte de Google Ads enllaçat per accedir a les mètriques de visualització orgànica dels anuncis de vídeo, mostrar anuncis als usuaris que visitin el canal i hi interaccionin, i obtenir estadístiques sobre com interaccionen els usuaris amb el canal després de veure els anuncis.

Aquest article explica com es poden enllaçar els canals de YouTube i els comptes de Google Ads.

Nota: YouTube ha llançat recentment una funció que permet que un canal controli si un compte de Google Ads pot utilitzar els vídeos del canal com a anuncis. En el cas dels canals amb aquest control activat, només els comptes de Google Ads enllaçats podran publicar anuncis mitjançant els vídeos del canal enllaçat.

Com funcionen

Quan s'enllaça un canal de YouTube a un compte de Google Ads, el propietari del canal de YouTube pot decidir si el compte de Google Ads enllaçat té accés a les funcions següents:

• Recomptes de visualitzacions: permet veure les mètriques orgàniques (és a dir, que no són de pagament) dels vídeos.
  • Segments de dades: permet crear segments de dades (que abans s'anomenaven "llistes de remàrqueting") en funció de les interaccions anteriors dels espectadors als canals enllaçats.
  • Implicació: des dels canals enllaçats, consulteu les mètriques d'accions obtingudes als anuncis de vídeo i utilitzeu les implicacions (per exemple, les subscripcions) al canal com a accions de conversió a Google Ads.

Podeu enllaçar fins a 10.000 canals de YouTube a un únic compte de Google Ads i enllaçar fins a 300 comptes de Google Ads a un únic canal de YouTube.

Tingueu present que:

• En enllaçar un compte de Google Ads, no es proporciona control sobre aquest compte al propietari del canal de YouTube. De la mateixa manera, tampoc no permet a l'anunciant afegir, suprimir ni modificar cap vídeo del canal de YouTube enllaçat. Ara podeu limitar el contingut del vostre canal de YouTube perquè només es pugui utilitzar en comptes de Google Ads enllaçats. Per obtenir més informació sobre aquesta funció, consulta la secció següent.
  • Si el compte de Google Ads se supervisa mitjançant un compte de gestor, enllaçar el canal de YouTube permetrà que el compte de gestor de Google Ads accedeixi a les mètriques del canal de YouTube. Si heu activat la compartició de segments de dades al compte de Google Ads, el compte de gestor podrà compartir segments de dades amb altres comptes gestionats.
  • Si els anuncis personalitzats estan desactivats en un canal de YouTube, els informes d'accions obtingudes i els segments de dades no estaran disponibles per als vídeos allotjats al canal en qüestió.

Només permet que els comptes de Google Ads enllaçats facin servir vídeos com a anuncis

Aquesta opció de configuració està disponible als canals del Programa per a partners de YouTube. Amb aquesta funció, podeu evitar que els comptes de Google Ads desenllaçats utilitzin els vídeos del canal com a anuncis i limiteu el seu ús als comptes de Google Ads enllaçats. Per poder publicar anuncis mitjançant el contingut del vostre canal, assegureu-vos que el vostre canal estigui enllaçat al compte de Google Ads on es publicaran anuncis mitjançant els vídeos del vostre canal.

Podeu accedir a aquesta funció a Studio des de Configuració > Canal > Configuració avançada.

• Advertiment: els anuncis amb vídeos de canals publicats per comptes d'anuncis que no estiguin enllaçats al canal deixaran de mostrar-se.

Instruccions

Enllaçar o desenllaçar comptes de Google Ads a YouTube (recomanació)

Enllaçar un compte de Google Ads a un canal de YouTube

1. Inicieu la sessió a YouTube Studio.
  2. Feu clic a Configuració i, tot seguit, a Canal.
  3. Feu clic a la pestanya Configuració avançada.
  4. Feu clic a Enllaça el compte.
  5. Introduïu un nom per a l'enllaç, un identificador de client de Google Ads i trieu quins permisos voleu concedir.
  6. Feu clic a Fet.
  7. Feu clic a Desa.
  8. Un cop el propietari del compte de Google Ads hagi aprovat la sol·licitud, el canal de YouTube s'enllaçarà al compte.

Desenllaçar un compte de Google Ads d'un canal de YouTube

1. Inicieu la sessió a YouTube Studio.
  2. Feu clic a Configuració i, tot seguit, a Canal.
  3. Feu clic a la pestanya Configuració avançada.
  4. Feu clic a Desenllaça al costat del compte que vulgueu desenllaçar.
  5. A la finestra, feu clic a Desenllaça.
  6. Feu clic a Desa.
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Enllaçar o desenllaçar canals de YouTube a Google Ads

Per enllaçar un canal de YouTube al vostre compte de Google Ads, cal que el compte tingui accés administratiu. Si el compte de Google Ads no té accés administratiu, no podreu enllaçar-hi el canal de YouTube. A Google Ads, podeu consultar el vostre nivell d'accés o veure qui té accés administratiu al compte des de la pàgina "Accés al compte". Obteniu més informació sobre els nivells d'accés al compte de Google Ads.

Enllaçar un canal de YouTube a un compte de Google Ads

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "De Google", cerqueu "YouTube" i, tot seguit, feu clic a Detalls.
  4. Per afegir un canal
    • Primer canal: feu clic a Afegeix un canal.
    • Canals addicionals: feu clic al botó de més .
  5. Al quadre de diàleg "Enllaceu un canal de YouTube", cerqueu un canal o introduïu-ne l'URL i feu clic a Següent.
    Si el canal de YouTube és vostre i utilitza les mateixes credencials de correu electrònic que el compte de Google Ads, inicieu la sessió al canal de YouTube en una altra pestanya per identificar-vos com a propietari.
  6. Dueu a terme una d'aquestes accions:
    1. Si us identifiqueu com a propietari del canal a partir de l'adreça electrònica utilitzada, se us demanarà que afegiu un nom d'enllaç per decidir quines dades del canal de YouTube es poden compartir al compte de Google Ads.
      1. Feu clic a Següent per anar a la pantalla de resum.
      2. Feu clic a Enllaça per enllaçar el canal de YouTube al compte de Google Ads. L'enllaç s'establirà automàticament.
      3. Es mostrarà una pantalla de confirmació. Feu clic a Fet per tancar el quadre de diàleg i tornar a la pàgina Visió general.
    2. Si el canal de YouTube no és vostre, se us demanarà que proporcioneu l'adreça electrònica del propietari del canal:
      1. Introduïu l'adreça electrònica del propietari del canal.
      2. Feu clic a Següent per revisar el resum de la sol·licitud d'enllaç.
      3. Feu clic a Enllaça per enviar la sol·licitud d'enllaç. Quan el propietari del canal de YouTube hagi aprovat la sol·licitud, aquest canal quedarà enllaçat al compte de Google Ads.

Desenllaçar un canal de YouTube d'un compte de Google Ads

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. Cerqueu "YouTube" i, tot seguit, feu clic a Gestiona i enllaça.
  4. A "Enllaçat", cerqueu el canal i, a la columna "Accions", feu clic a Desenllaça.

Cancel·lar una sol·licitud d'enllaç enviada

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. Cerqueu "YouTube" i, tot seguit, feu clic a Gestiona i enllaça.
  4. A "Enviats", cerqueu el canal a la columna "Accions" i, tot seguit, feu clic a Cancel·la la sol·licitud.

Acceptar una sol·licitud d'enllaç rebuda

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. Cerqueu "YouTube" i, tot seguit, feu clic a Gestiona i enllaça.
  4. A "Rebut", cerqueu el canal a la columna "Accions" i, tot seguit, feu clic a Mostra la sol·licitud.
  5. Per aprovar l'enllaç, feu clic a Aprova.
    1. Per rebutjar-lo, feu clic a Rebutja.

Enllaços relacionats

Enllaços relacionats amb YouTube i anuncis de vídeo

Sobre l'enllaçament de productes

Productes de Google

Google Partners