Període de conversió: definició

És el nombre de dies que passen després d'una interacció amb l'anunci (com ara un clic a l'anunci o una visualització del vídeo) durant els quals es registra una conversió.

• Si seleccioneu un període de 30 dies, es farà un seguiment de les conversions que es produeixin durant els 30 dies posteriors a una interacció amb l'anunci.
  • Els períodes de conversió més curts redueixen el nombre de conversions que registra el compte per a una acció de conversió concreta. Consulteu l'article Sobre els períodes de conversió per definir-ne o canviar-ne un.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now