Om konverteringssporing på tværs af konti

Hvis du har flere Google Ads-konti, kan du spore konverteringer på tværs af alle disse konti – hundredvis af konti, hvis du vil – ved hjælp af ét enkelt konverteringskodestykke (også kaldet et "tag"). Dette er muligt med konverteringssporing på tværs af konti.

Hvis du vil bruge denne funktion, skal du have eller oprette en Google Ads-managerkonto (MCC-konto), så du kan oprette konverteringshandlinger, som du kan bruge på tværs af dine konti.

Fordele

Konverteringssporing på tværs af konti er en nyttig funktion for de enkeltpersoner og virksomheder, som administrerer flere Google Ads-konti. Her er nogle af fordelene:
  • Færre kodestykker og rapporter. Opret ét enkelt konverteringssporingstag, og brug det på tværs af flere konti.
  • Enklere og mere effektive rapporter. Attribution-rapporter på tværs af konti samler dine data på tværs af alle konti, der bruger denne funktion. Du kan også se, hvordan folk interagerer med dine søgeord på tværs af alle dine konti, før de konverterer. Hvis du bruger konverteringssporing på tværs af konti, skal du bruge attributionsrapporterne på managerkontoen (MCC, My Client Center).
  • Fejltællinger minimeres. Hvis du placerer færre tags på dit website, minimerer du risikoen for, at du ved en fejl kommer til at tælle den samme konvertering flere gange.
  • Dit website bliver hurtigere. Færre tags er ensbetydende med mindre HTML-kode på dit website. Det forkorter indlæsningstiden for dine kunder.

Eksempel

Lad os sige, at du ejer en hotelvirksomhed. Du bruger flere Google Ads-konti til at sende trafik til en reservationsside på dit website, og hver Google Ads-konto har sit eget konverteringssporingstag.

Du logger derfor ind på din managerkonto, opretter en konverteringshandling på tværs af konti for at spore hotelreservationer og tilføjer tagget på din reservationsside. Dette tag sporer så konverteringer for alle de Google Ads-konti, der administreres af din managerkonto og bruger denne konvertering på tværs af konti.

Sådan fungerer det

Opsætningen af konverteringssporing på tværs af konti består af fire dele.

Opret en konverteringshandling på tværs af konti på din managerkonto – ligesom du ville oprette enhver anden type konverteringshandling.
Tilføj om nødvendigt dit nye konverteringssporingstag på dine websites' konverteringssider. I første omgang skal du beholde det gamle tag på dine websites for at sikre, at du ikke går glip af konverteringer.
Vælg de konti, hvor du vil bruge konverteringssporing på tværs af konti.
Fjern det gamle konverteringssporingstag fra dit website, når du har valgt en konverteringsperiode.

Hvis dine kundekonti har konverteringer i forvejen, kan du holde op med at bruge disse kontospecifikke konverteringshandlinger og i stedet bruge konverteringshandlinger på tværs af konti. Her kan du se forskellene på de to typer:

Konverteringshandlinger på tværs af konti Kontospecifikke konverteringshandlinger
Kunde på en managerkonto (MCC) Oprettes og er kunde på en individuel konto (ikke en managerkonto)
Spores på tværs af konti Spores kun på én konto
Kan anvendes på allerede oprettede konti, der administreres af en managerkonto, og nye konti, når de er oprettet Kan kun anvendes på den konto, de er oprettet på

Indvirkning på dine konti

En Google Ads-konto kan bruge kontospecifikke konverteringer eller konverteringer på tværs af konti. Den kan ikke bruge begge dele.

Det betyder, at hvis du administrerer konverteringshandlingerne for en kundekonto på din managerkonto, kan kundekontoen ikke længere bruge sine egne konverteringshandlinger (eksisterende konverteringsstatistikker går dog ikke tabt, og kontospecifikke konverteringshandlinger kan bruges igen, hvis konverteringshandlinger på tværs af konti senere deaktiveres).

Sådan strukturerer du dine konti

Hvis du bruger mere end én managerkonto, skal du overveje nøje, hvilken managerkonto du vil bruge til administration af konverteringer for din virksomhed. Her er nogle forslag til kontostrukturer, som du kan overveje:

• Hvis du bruger forskellige bureauer til søge- og displayannoncering: Det er sandsynligvis en fordel at bruge konverteringssporing på tværs af konti på en managerkonto, som administrerer alle dine konti, og som kan bruges af alle bureauerne.
  • Hvis du har flere produktserier, der fører til samme konvertering: Det kan være en god idé at opsætte konverteringssporing på en managerkonto, der administrerer kontiene for samtlige produktserier.
  • Hvis du har flere produktserier, der fører til forskellige konverteringer: Du skal overveje, om du vil opsætte konverteringssporing for hver produktserie for sig, eller om du vil opsætte en fælles managerkonto for samtlige produktserier.

Husk!

• Kundekonti kan se, men ikke ændre konverteringshandlinger på tværs af konti. Det er kun via managerkonti, der kan foretages ændringer af denne type konverteringshandlinger.
  • Mål-CPA bruger kampagnespecifikke konverteringshandlinger, uanset om der er tale om kontospecifikke konverteringshandlinger eller konverteringshandlinger på tværs af konti.
  • Hvis du bruger konverteringssporing på tværs af konti, skal du importere eventuelle Google Analytics-mål og -transaktioner i den managerkonto, som disse konverteringshandlinger på tværs af konti er oprettet på. Indtil videre tælles der fortsat konverteringer for de eventuelle mål eller transaktioner, du allerede har importeret, men fremover understøttes mål og transaktioner på kundekontoen ikke længere.
  • Allerede registrerede data for eventuelle kontospecifikke konverteringer er fortsat tilgængelige i Google Ads, efter at konverteringer på tværs af konti er blevet aktiveret.
  • Hvis du vil dele konverteringshandlinger på tværs af dine kundekonti, skal du konfigurere deling på din managerkonto. Konverteringshandlinger kan ikke deles mellem kundekonti.
  • Google Ads-tags, der bruges til MCC-konti, får forrang over tags på kontoniveau. Bemærk! Dette gælder ikke for Google Analytics.