Om processen for annoncegennemgang

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Annoncer bliver gennemgået for at sikre, at de overholder Google Ads-politikkerne, og at de er passende for alle. De fleste annoncer bliver gennemgået inden for én hverdag.

Annoncer, der er under gennemgang

Tjek din annonces status, og få hjælp, hvis der er behov for det. I de fleste tilfælde fuldføres gennemgangen inden for én hverdag, men hvis der er behov for en grundigere gennemgang, kan det i nogle tilfælde tage længere tid.

Sådan fungerer annoncegennemgangen

Når du har oprettet eller redigeret en annonce eller et aktiv, starter gennemgangsprocessen automatisk. Din annonces indhold, herunder overskrift, beskrivelse, søgeord, destination samt eventuelle billeder og videoer, bliver gennemgået.

Hvis din annonce godkendes, får den statussen "Kvalificeret", hvorefter den begynder at blive kørt. Hvis det under gennemgangen konstateres, at din annonce overtræder en politik, ændres dens status til "Afvist", hvilket betyder, at den ikke kan vises nogen steder. Du bliver underrettet om politikovertrædelsen og om, hvad du kan gøre for at løse problemet.

Få flere oplysninger om, hvordan du tjekker status for en annonce.

Annoncestatus er "Under gennemgang"

Under annoncegennemgangen har annoncen statussen "Under gennemgang". Vi gennemgår de fleste annoncer inden for én hverdag. I mere komplicerede tilfælde kan det dog tage længere tid. Af hensyn til systemets generelle driftssikkerhed eller for midlertidigt at begrænse annoncevisningen med henblik på at sikre overholdelse af vores politikker forbeholder Google sig retten til prioritering mht. annoncegennemgange. Tjek din annonces status, hvis annoncen har været under gennemgang i mere end to hele hverdage.

Hvor lang tid tager en annoncegennemgang?

• De fleste annoncer gennemgås inden for én hverdag. I nogle tilfælde tager det dog længere tid, fordi der er behov for en mere grundig gennemgang af annoncen.
  • Kontakt os for at få flere oplysninger, hvis din annonce er under gennemgang i mere end to fulde hverdage.
  • Google forbeholder sig retten til at prioritere mellem annoncegennemgange for at sikre den generelle driftssikkerhed eller midlertidigt begrænse annoncevisning for at sikre overholdelse af politikker.
Sådan sikrer du, at visningen af din annonce starter en bestemt dato

Hvis du vil have din annonce gennemgået inden en bestemt dato, skal du indsende annoncen flere dage i forvejen. For at forhindre, at en annonce køres, så snart dens status er Kvalificeret, skal du sætte annoncen, annoncegruppen eller kampagnen på pause. Annoncer, der er sat på pause, bliver gennemgået på samme måde som aktive annoncer. Få oplysninger om, hvordan du sætter dine annoncer på pause eller genoptager visningen af dem

Hvis du har planer om at lancere en ny webside samtidigt, kan din annonce ikke blive gennemgået, før den pågældende webside er klar.

Sådan sikrer du dig, at den nye side forbliver skjult frem til lanceringsdatoen:

Undlad at linke til den nye side på den resterende del af dit website. Hvis du linker til den nye side, indekseres siden muligvis af søgemaskiner, og du risikerer dermed, at den begynder at blive vist i søgeresultaterne.

Konfigurer dit websites "robots.txt"-fil. I dit websites "robots.txt"-fil kan du angive, at siden ikke skal indekseres af søgemaskiner. Du skal så bare huske at fjerne ændringen igen, når du er klar til lancering. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din robots.txt-fil