Konverteringsrate: Definition

Det gennemsnitlige antal konverteringer pr. annonceinteraktion vist som en procentdel.

• Konverteringsrater beregnes ved blot at tage antallet af konverteringer og dividere dem med det samlede antal annonceinteraktioner, der kan spores til en konvertering i samme tidsperiode. Hvis du f.eks. fik 50 konverteringer fra 1.000 interaktioner, ville din konverteringsfrekvens være 5 %, da 50 / 1.000 = 5 %.
  • Hvis du sporer mere end én konverteringshandling, eller du vælger at tælle "Alle" konverteringer, kan din konverteringsrate være over 100 %, da der i nogle tilfælde muligvis tælles mere end én konvertering for det enkelte klik.
  • Brug konverteringssporing på din konto, så du kan måle dine konverteringsrater og bruge dem som retningslinje, når du skal træffe beslutninger angående din annoncering.

Om konverteringssporing