Partners de cerca: definició

Són llocs de la Xarxa de Cerca que col·laboren amb Google per mostrar anuncis i fitxes de producte gratuïtes. Els partners de cerca amplien l'abast dels anuncis i de les fitxes de cerca de Google a centenars de llocs web que no pertanyen a Google, així com a YouTube i a altres llocs de Google.

Als llocs web dels partners de cerca, els anuncis i les fitxes es poden mostrar a les pàgines de resultats de cerca, a les pàgines de directori de llocs web i en altres pàgines relacionades amb la cerca d'una persona.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now