Fejlfinding af budjusteringer for "begrænset af budget"

"Begrænset af budget" er en budstrategistatus, der bruges, når dit gennemsnitlige daglige budget er lavere end det anbefalede beløb. Hvis du angiver en budjustering, der hæver dine bud, øger dit resulterende bud muligvis det antal auktioner, som din annonce er kvalificeret til. Til gengæld kan et højere resulterende bud medføre, at din kampagne bliver "begrænset af budgettet". I dette tilfælde forhindrer dit budget dig muligvis i at få al den nye trafik, der er tilgængelig for din kampagne.
Det er vigtigt at huske på, at en kampagne, der er "begrænset af budget", stadig kan være succesfuld og hjælpe dig med at nå dine annonceringsmål. Men hvis din kampagne bliver "begrænset af budget", når du angiver en budjustering, bør du overveje at øge budgettet for at øge antallet af klik eller at sænke dine bud eller dine budjusteringer for at få flere klik inden for dit budget.

Bemærk! Nogle budjusteringer ignoreres muligvis, når du bruger udvalgte automatiske budstrategier. Budjusteringer efter lokation, tid, målgruppe, opkald og demografiske oplysninger ignoreres alle af de fleste automatiske budstrategier med undtagelse af Maksimér antal klik.

Når din budstrategi er "begrænset af budgettet", vises annoncer ikke så ofte, som de kunne blive vist.

• Hvor kan jeg se det? En budstrategi kan have statussen "Begrænset af budget" i kolonnen "Status" i tabellen "Kampagner". Dette betyder, at dit budget er lavere end det anbefalede gennemsnitlige daglige budget.
  • Hvorfor vises det? Når dit budget er under det anbefalede beløb, kan dit budget muligvis ikke dække al den trafik, der er tilgængelig for dine søgeord og de øvrige målretningsindstillinger i kampagnen. Google Ads reducerer, hvor ofte dine annoncer vises, for at sikre, at dit budget varer hele dagen. Annoncerne i kampagnen kan stadig blive vist, men vises måske ikke så ofte, som de kunne.
  • Hvad betyder det? En kampagne, der er begrænset af budgettet, kan stadig være effektiv og hjælpe dig med at nå dine forretningsmål. Statussen indikerer dog, at der er mulighed for at opnå mere eksponering, hvis du øger dit budget.
  • Hvad skal jeg gøre nu? Klik på budgetsimulatoren Bid Simulator icon i tabellen "Kampagner" for at se, hvor stor eksponering din kampagne muligvis kan opnå, hvis du bruger et andet budget. Du kan også overveje at sænke din mål-CPA eller øge dit mål-ROAS i den begrænsede kampagne. Du kan også sænke din budjustering for at prøve at opnå flere klik eller videovisninger inden for dit budget.

Eksempel

Lad os sige, at du har et bud på 10 DKK og et gennemsnitligt dagligt budget på 1.000 DKK, og at din kampagne får ca. 200 klik og har et forbrug på 950 DKK om dagen (den er ikke "begrænset af budget"). Derefter angiver du en budjustering, der medfører en stigning på 100 % for søgninger i København på mobilenheder med et resulterende bud på 20 DKK.

Da dit øgede resulterende bud betyder, at din annonce er kvalificeret til flere auktioner, skal du bruge 1.500 DKK for at få fat i alle de mulige klik fra den øgede trafik, der er tilgængelig for dig. Hvis dit gennemsnitlige daglige budget fortsat er 1000 DKK, bliver trafikken dog "begrænset af budgettet". Hvis du ikke ændrer dit daglige budget, får dine annoncer muligvis færre klik.