Resoldre problemes relacionats amb els ajustos d'ofertes "limitades per pressupost"

"Limitada per pressupost" és un estat d'estratègia d'oferta que s'utilitza quan el pressupost diari mitjà és inferior a l'import recomanat. Si establiu un ajust d'oferta que augmenta les vostres ofertes, l'oferta resultant pot incrementar el nombre de subhastes a les quals podrà optar el vostre anunci. Al seu torn, amb una oferta resultant més elevada, la campanya pot quedar "limitada per pressupost". En aquest cas, és possible que el pressupost us impedeixi aconseguir tot el trànsit nou disponible per a la campanya.
Cal tenir present que, amb una campanya "limitada per pressupost", també podeu obtenir bons resultats i assolir els objectius publicitaris. Tanmateix, si la campanya queda "limitada pel pressupost" després d'establir un ajust d'oferta, us recomanem que augmenteu el pressupost per incrementar també els clics, o que disminuïu els ajustos d'oferta per obtenir més clics sense superar el vostre pressupost.

Nota: en utilitzar determinades estratègies d'ofertes automàtiques, és possible que s'ignorin alguns ajustos d'oferta. La majoria d'estratègies d'ofertes automàtiques no tenen en compte la ubicació, l'hora, el públic, les trucades ni els ajustos d'ofertes per grup demogràfic, tret de la maximització de clics.

Quan l'estratègia d'oferta està "limitada per pressupost", els anuncis no es mostren amb tanta freqüència.

• On s'indica: una estratègia d'oferta pot tenir l'estat "Limitada per pressupost" a la columna Estat de la taula Campanyes. Això vol dir que el pressupost és inferior al pressupost diari mitjà recomanat.
  • Per què s'indica: si el pressupost que teniu és inferior a l'import recomanat, és possible que no pugui assumir tot el trànsit disponible per a les vostres paraules clau i per a altres opcions de configuració de segmentació de la campanya. Per garantir que el pressupost duri tot el dia, Google Ads disminuirà la freqüència de publicació dels anuncis. Els anuncis de la campanya es poden continuar mostrant, però no ho faran tan sovint.
  • Què vol dir: amb una campanya "limitada per pressupost", també podeu obtenir bons resultats i assolir els vostres objectius empresarials, però podreu obtenir més visibilitat si incrementeu el pressupost.
  • Què cal fer a continuació: per saber quina visibilitat pot tenir la campanya si utilitzeu un altre pressupost, feu clic al simulador de pressupostos Bid Simulator icon a la taula Campanyes. També us podeu plantejar reduir el CPA objectiu o augmentar el ROAS objectiu a la campanya limitada, o bé reduir l'ajust d'oferta per mirar d'incloure més clics o visualitzacions del vídeo dins del pressupost.

Exemple

Suposem que establiu una oferta d'1 € i un pressupost diari mitjà de 100 €, i que la vostra campanya obté aproximadament 200 clics i té una despesa de 95 € al dia (de manera que no està "limitada pel pressupost"). A continuació, establiu un ajust d'oferta que dona com a resultat un augment del 100% en les cerques fetes a Girona des de dispositius mòbils per a una oferta de 2 €.

Com que l'augment de l'oferta resultant fa que opteu a més subhastes, us hauríeu de gastar 150 € per obtenir tots els clics possibles del nou trànsit de què disposeu. En canvi, si el pressupost diari mitjà continua sent de 100 €, el trànsit quedarà "limitat pel pressupost". Si no modifiqueu el pressupost diari mitjà, és possible que els vostres anuncis obtinguin menys clics.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now