Afgekeurd: definitie

Een afgekeurde advertentie wordt niet getoond, omdat deze het Google Ads-beleid schendt.

Plaats uw cursor op de kolom Status om te achterhalen waarom een advertentie is afgekeurd. Zo wordt informatie getoond over de beleidsschending die van invloed is op uw advertentie. Klik voor meer informatie over hoe u de advertentie kunt corrigeren onder de reden voor afkeuring op Het beleid lezen.

Als u van mening bent dat wij een fout hebben gemaakt of als u uw advertentie heeft gecorrigeerd zodat deze aan ons beleid zou voldoen, kunt u bezwaar maken tegen de afkeuring door deze richtlijnen te volgen. Nadat u een bezwaarschrift heeft ingediend, wordt de advertentie nogmaals beoordeeld en kan deze de status Geschikt krijgen als wij vaststellen dat de advertentie voldoet aan ons beleid.

Meer informatie