Afvist: Definition

En afvist annonce bliver ikke vist, da den overtræder Google Ads-politikkerne.

Du kan se årsagen til, at en annonce er blevet afvist, ved at holde markøren over den status, der vises i kolonnen "Status". Dette vil vise oplysninger om den relevante politikovertrædelse. Klik på "Læs politikken" under årsagen til afvisningen for at få oplysninger om, hvordan du løser problemet med annoncen.

Hvis du mener, at vi har begået en fejl, eller hvis du har løst problemerne med annoncen, så den overholder vores politikker, kan du indsende en appel angående afvisningen ved at følge de retningslinjer, der er angivet her. Når du har indsendt en appel, bliver annoncen gennemgået igen, og hvis vi konstaterer, at den overholder vores politikker, får den statussen "Kvalificeret".

Få flere oplysninger