Administration af et delt budget for flere forskellige kampagner

I Google Ads kan du enten tildele et gennemsnitligt dagligt budget til hver enkelt kampagne eller bruge delte budgetter for at fordele budgettet på flere forskellige kampagner. Få flere oplysninger om delte budgetter

Bemærk! Nogle Google Ads-konti kan nu linke porteføljebudstrategier til delte budgetter. Få flere oplysninger om, hvordan du linker delte budgetter til porteføljebudstrategier.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Konfigurer et delt budget

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Delte budgetter.
  4. Klik på plusknappen .
  5. Navngiv dit nye fælles budget, og angiv et budgetbeløb.
  6. Føj nogle kampagner til dit fælles budget (valgfrit).
  7. Klik på Gem.

Føj kampagner til et delt budget

Du kan anvende budgettet på et hvilket som helst antal kampagner på kontoen:

1. Vælg et delt budget, der skal anvendes på kampagner på din konto, via menuen Delt budget.
  2. Klik på plusknappen for at tilføje de relevante kampagner.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de ønskede kampagner.
  4. Klik på Gem.

Du kan til enhver tid redigere dit delte budget under "Delt samling".

Bemærk! Når du føjer en kampagne til et delt budget, lægges kampagnens budget også til beløbet for det delte budget.

Fjern et delt budget fra en kampagne

Da alle Google Ads-kampagner skal have et budget, kan du kun fjerne et delt budget, hvis det ikke bruges af nogen kampagner i øjeblikket.

Følg denne fremgangsmåde for at fjerne et delt budget fra dine kampagner og fjerne det helt:

1. Gå til siden Indstillinger for hver kampagne, som det delte budget, du vil fjerne, bruges til.
  2. Klik på Budget.
  3. Du bør kunne se det delte budget, der er anvendt på kampagnen, under "Angiv det gennemsnitlige beløb, du vil bruge pr. dag".
  4. Klik på "x" på det delte budget for at fjerne det fra denne kampagne.
  5. Klik på Gem.

Gentag ovenstående trin for hver kampagne, der bruger det samme delte budget.

Fjern et budget fra de delte budgetter

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Delte budgetter.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for det delte budget, du vil fjerne.
  5. Klik på Rediger på den blå bjælke, der vises, og vælg Fjern i rullemenuen.

Skift af budgetter midt på dagen

Hvis du skifter fra en individuel kampagne til et delt budget eller omvendt midt på dagen, vil det være gældende fra det tidspunkt, du skifter, som om kampagnerne har brugt 0 DKK op til dette punkt.

Eksempel

Lad os f.eks. sige, at du har fire kampagner, der alle har et individuelt budget på 60 DKK. Alle kampagnerne har kl. 15 brugt hele deres budget på DKK 60. Du beslutter dig kl. 16.00 for at oprette et nyt delte budget på 240 DKK for disse fire kampagner. Vi starter dit budget på DKK 240 fra DKK 0, som om dine kampagner på DKK 60 ikke allerede var blevet vist.