Sobre la segmentació d'anuncis per interessos del públic

Podeu afegir segmentació per públic als grups d'anuncis de les campanyes de la Xarxa de Display i les campanyes de vídeo TrueView per arribar a persones interessades en productes i serveis similars als que oferiu, encara que aquestes persones naveguin per llocs web, utilitzin aplicacions o mirin vídeos que no estan directament relacionats amb els vostres productes i serveis. D'aquesta manera podeu potenciar el rendiment de les vostres campanyes.

Com funciona

El fet d'afegir públics permet arribar als usuaris en funció dels seus interessos concrets mentre naveguen per pàgines, aplicacions, canals, vídeos i contingut de YouTube i de la Xarxa de Display de Google, així com pels resultats de les cerques de YouTube. La llista de categories que podeu seleccionar és llarga i inclou una gran varietat de temes, com ara cotxes, esports, viatges o moda. Mostrarem els anuncis als usuaris que creiem que hi puguin estar interessats. En funció dels vostres objectius publicitaris i de l'etapa del procés de compra en què es trobin els clients, podeu afegir públics diferents als grups d'anuncis.

Públics d'afinitat

Seleccioneu un d'aquests públics per arribar a possibles clients nous a escala i fer que coneguin el vostre negoci.

Aquests públics s'han creat per a negocis que ja utilitzen anuncis de televisió i que volen ampliar l'abast de la campanya televisiva a un context en línia més rendible.

Públics d'afinitat personalitzats

Amb els públics d'afinitat personalitzats, els anunciants poden crear públics que s'adeqüin més a les seves marques, en comparació dels nostres públics d'afinitat amplis, més de l'estil de la televisió. En comptes de cercar aficionats als esports, per exemple, una empresa que vengui calçat per córrer pot preferir arribar als entusiastes de les maratons. Amb els públics d'afinitat personalitzats, aquesta empresa podria definir el seu públic:

• mitjançant interessos lliures introduïts com a paraules clau
  • mitjançant la utilització d'URL com a servidors intermediaris per a grups d'interessos

La introducció d'URL permet establir el tema que personifica el client ideal. Per exemple, podríem determinar que el lloc marathonrookie.com conté informació sobre maratons, programes d'entrenament, apunts de nutrició per a corredors i altres temes relacionats amb les maratons i que, per tant, pot ser interessant arribar a les persones que solen cercar contingut sobre aquests temes, independentment de si visiten o no marathonrookie.com.

Públics al mercat

Seleccioneu un d'aquests públics per trobar clients que cerquin productes i que considerin la possibilitat d'adquirir un servei o un producte com els que oferiu. Els públics al mercat estan disponibles per als anunciants en tots els idiomes d'AdWords.

Aquests públics estan dissenyats per als anunciants que prioritzen la generació de conversions per part de clients que és molt probable que comprin. Els públics al mercat us poden ajudar a millorar el rendiment del remàrqueting i a arribar als consumidors que estiguin a punt de fer una compra.

Ha resultat útil aquest article?
Inicieu la sessió a AdWords

Inicieu la sessió amb l'adreça electrònica del compte d'AdWords per obtenir ajuda i consells sobre el compte o descobriu com podeu començar a utilitzar AdWords.