Opret mål for dynamiske søgeannoncer

Med målretning for dynamiske søgeannoncer kan du øge din rækkevidde uden at bruge søgeord. Det fungerer på den måde, at folks søgninger på Google matches med bestemte sider på dit website. Du har fuld kontrol over, hvordan denne målretning fungerer. Du kan målrette dine annoncer ud fra individuelle websider eller bestemte grupper af sider eller målrette mod alle sider på dit website. Du kan også blokere sider ved hjælp af ekskluderinger af mål for dynamiske annoncer eller tilføje negative søgeord for at forhindre, at bestemte søgninger udløser visning af dine annoncer.

Før du begynder

De metoder, der er beskrevet i denne artikel, omhandler målretning mod sider, som er indekseret af Google, på dit website. Hvis du ikke har brugt dynamiske søgeannoncer på dit website før, kan det tage op til 24 timer, før målene begynder at blive vist.

Start med at læse Om dynamiske søgeannoncer for at finde ud af, hvordan dynamiske søgeannoncer fungerer. Gå til Opret dynamiske søgeannoncer for at begynde at oprette dynamiske søgeannoncer.

Optimale løsninger mht. målretning

Opret mål for dynamiske annoncer, der er mere bredt definerede, som hjælp til at øge din inkrementelle trafik. Hvis du opretter et mål med for få indekserede landingssider, sikrer dine annoncer dig muligvis ikke inkrementel trafik.

Dynamiske søgeannoncer fungerer bedst sammen med optimerede websider, hvor der kan identificeres temaer og termer. Tjek disse optimale løsninger til optimering af dynamiske søgeannoncer.

Du kan spare mere tid ved at kombinere dynamiske søgeannoncer med automatisk budgivning. Målene for dynamiske søgeannoncer kan være brede, og trafikken kan variere for hvert mål, så automatisk budgivning øger effektiviteten, i og med at der tages højde for en række forskellige effektivitetssignaler.

Vi anbefaler på det kraftigste, at du opretter ekskluderinger for sider, der indeholder ord som "udsolgt" eller "ikke på lager". Dette forhindrer, at kunderne får vist sider på dit website, der indeholder produkter, som de ikke kan købe. Gå til Opret ekskluderinger og negativ målretning for dynamiske søgeannoncer for at få oplysninger om, hvordan det gøres.

For at målrette mod et underdomæne, f.eks. underdomaene.eksempelwebsite.dk, skal du tilføje underdomaene.eksempelwebsite.dk i indstillingerne for den dynamiske søgeannoncekampagne. Alle de landingssider, som din annonce vises på, inkluderer derefter underdomænet.

Vejledning i oprettelse af mål

Når du har oprettet en annoncegruppe med dynamiske annoncer, kan du tilføje mål for dynamiske annoncer. Sådan gør du:

1. Klik på Mål for dynamiske annoncer på sidemenuen til venstre.
  2. Klik på plusknappen , og klik derefter på Vælg en annoncegruppe.
  3. Vælg en kampagne, og vælg derefter en annoncegruppe fra den pågældende kampagne.
    • Hvis du vil målrette mod brug af kategorier, skal du klikke på Anbefalede kategorier for dit website og derefter markere afkrydsningsfelterne ud for nogen af de kategorier, som du vil bruge som dynamiske annoncemål. Denne målretningstype er kun tilgængelig for domæner, som Google Ads kan generere kategorier for. Hvis det er første gang, der bruges dynamiske søgeannoncer på dit website, kan det tage op til 48 timer, før kategorierne er tilgængelige på din konto.
    • Hvis du vil målrette mod bestemte websider, skal du klikke på Specifikke websider. Du kan vælge at målrette mod nøjagtige webadresser eller oprette regler for at målrette websider baseret på sidetitel, kategori eller webadresseindhold. Der kan gå op til 24 timer, før denne målretning træder i kraft.
    • Hvis du vil målrette mod alle websider på dit website, skal du klikke på Alle websider og derefter markere afkrydsningsfeltet ud for "Alle websider". Der kan gå op til 24 timer, før denne målretningen træder i kraft.
    • Hvis du målretter mod sidefeeds, kan du også målrette mod en tilpasset etiket. Det gør du ved at klikke på Tilpassede etiketter fra feedet, indtaste dine tilpassede etiketter og derefter klikke på Tilføj efter hver.
  4. Klik på Gem for at gemme dine mål for dynamiske annoncer.

Optimer din kampagne, mens du opretter den.

Når du opretter din kampagne, modtager du muligvis notifikationer baseret på de valgte indstillinger. Disse notifikationer kan indeholde beskeder om problemer, der kan reducere effektiviteten, eller som kan være så væsentlige, at du ikke kan udgive din kampagne.

Den navigationsmenu til oprettelse af kampagner, der vises, når du opretter din kampagne, giver et holistisk billede af din oprettelsesproces og retter opmærksomheden mod notifikationer, som du bør undersøge. Skift mellem trin i navigationsmenuen, så du nemt kan gennemgå og løse eventuelle problemer med dine indstillinger for målretning, budgivning, budgetter eller andet. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din kampagne til succes.