Crear objectius per a anuncis dinàmics de cerca

La segmentació d'anuncis dinàmics de cerca augmenta el vostre abast sense utilitzar paraules clau cercant coincidències entre les cerques que els usuaris fan a Google i pàgines específiques del vostre lloc web. A més, controleu el funcionament de la segmentació. Podeu segmentar els anuncis en funció de pàgines web individuals o grups de pàgines específics, o bé incloure a la segmentació totes les pàgines del vostre lloc web. També podeu crear pàgines de bloqueig mitjançant les exclusions d'objectiu d'anunci dinàmic o afegir paraules clau negatives per evitar que els vostres anuncis es mostrin en cerques específiques.

Abans de començar

Els mètodes que es descriuen en aquest article tenen a veure amb la segmentació per pàgines del vostre lloc web que estan indexades per Google. Si és la primera vegada que feu servir anuncis dinàmics de cerca al vostre lloc web, els objectius poden tardar fins a 24 hores a començar a aplicar-se.

Per obtenir informació sobre com funcionen els anuncis dinàmics de cerca, llegiu l'article Sobre els anuncis dinàmics de cerca. Per començar a crear aquest tipus d'anuncis, consulteu l'article Crear un anunci dinàmic de cerca.

Pràctiques recomanades per a la segmentació

Creeu objectius d'anunci dinàmic definits de manera més àmplia per augmentar el trànsit incremental. Si creeu un objectiu amb massa poques pàgines de destinació indexades, és possible que els anuncis no rebin trànsit incremental.

Els anuncis dinàmics de cerca funcionen millor amb pàgines ben optimitzades, en què aquests anuncis poden identificar temes i termes. Consulteu aquestes pràctiques recomanades d'optimització dels anuncis dinàmics de cerca.

Podeu estalviar més temps utilitzant anuncis dinàmics de cerca en combinació amb les ofertes automàtiques. Els objectius d'anunci dinàmic de la cerca poden ser amplis i el trànsit pot variar per a cada objectiu, de manera que les ofertes automàtiques milloren el rendiment tenint en compte diversos senyals de rendiment.

És molt recomanable crear exclusions per a pàgines que continguin paraules com ara "exhaurit" o "no disponible". Això evitarà que els clients vegin pàgines del vostre lloc web que contenen productes que no poden comprar. Per obtenir informació sobre com podeu fer-ho, consulteu l'article Crear exclusions i segmentació negativa per a anuncis dinàmics de cerca.

Si voleu segmentar per un subdomini (per exemple, subdomini.examplesite.com), afegiu subdomini.examplesite.com a la configuració de la campanya d'anuncis dinàmics de cerca. Això farà que totes les pàgines de destinació del vostre anunci incloguin el subdomini.

Instruccions per crear objectius

Un cop que hàgiu creat un grup d'anuncis dinàmics, podeu afegir objectius d'anunci dinàmic. Per fer-ho:

1. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Objectius d'anunci dinàmic.
  2. Feu clic al botó de més i, tot seguit, a Seleccioneu un grup d'anuncis.
  3. Trieu una campanya i, tot seguit, seleccioneu un grup d'anuncis d'aquesta campanya.
    • Per segmentar utilitzant categories, feu clic a Categories recomanades per al vostre lloc web i, tot seguit, seleccioneu les caselles situades al costat de les categories que vulgueu utilitzar com a objectius d'anunci dinàmic. Aquest tipus de segmentació només està disponible en el cas dels dominis per als quals Google Ads pot generar categories. Si és la primera vegada que feu servir els anuncis dinàmics de cerca al vostre lloc web, les categories poden tardar fins a 48 hores a estar disponibles al vostre compte.
    • Per segmentar per pàgines web específiques, feu clic a Pàgines web concretes. Podeu triar si voleu segmentar per URL exactes o crear regles a fi de segmentar per pàgines web segons el contingut de l'URL, la categoria o el títol de la pàgina. Aquesta segmentació pot tardar fins a 24 hores a tenir efecte.
    • Per segmentar per totes les pàgines web del vostre lloc web, feu clic a Totes les pàgines web i, després, marqueu la casella de selecció que hi ha al costat de "Totes les pàgines web". Aquesta segmentació pot tardar fins a 24 hores a tenir efecte.
    • Si esteu segmentant per feeds de pàgines, també podeu incloure a la segmentació una etiqueta personalitzada. En aquest cas, feu clic a Etiquetes personalitzades del feed, introduïu les vostres etiquetes personalitzades i, tot seguit, feu clic a l'opció Afegeix que hi ha després de cada una.
  4. Feu clic a Desa per desar els objectius d'anunci dinàmic.

Optimitzar una campanya mentre la creeu

A mesura que creeu la campanya, pot ser que rebeu notificacions segons les opcions de configuració que hàgiu seleccionat. Aquestes notificacions us poden alertar de problemes que poden comportar una disminució del rendiment o que poden ser prou significatius per impedir-vos publicar la campanya.

El menú de navegació que es mostra mentre creeu una campanya proporciona una visió integral del progrés de la creació, i us demanarà que pareu atenció a determinades notificacions sobre aspectes que us recomanem que resolgueu. Desplaceu-vos pels passos del menú de navegació per revisar i resoldre fàcilment els possibles problemes de la segmentació, les ofertes, el pressupost o altres opcions de configuració de la campanya. Obteniu informació sobre com es pot configurar la campanya per obtenir els millors resultats.