Sidan Fakturering i Google Ads

Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.

På fliken Fakturering Faktureringsikon i navigeringsmenyn till vänster kan du betala dina annonseringskostnader och hantera faktureringen.

På den här sidan hittar du enkel navigering, filtreringsalternativ och översikter över alla viktiga fakturerings- och betalningsuppgifter.

Här följer några exempel på vad du kan göra:

• Se en översikt över alla tidigare transaktioner. Klicka på Transaktioner för att se tidigare betalningar, insättningar och kontojusteringar samt kostnader relaterade till ditt konto. Du kan sortera, filtrera, skriva ut och skapa ett kalkylark med informationen. Du kan även se dina tidigare betalningar och fakturor genom att ändra tidsperioden.
  • Ändra dina betalningsmetoder. Klicka på Inställningar om du vill lägga till en betalningsmetod för att betala dina kostnader eller ange ett sekundärt kreditkort.
  • Visa dina profilinställningar. Klicka på Inställningar om du vill se din faktureringsadress, id för betalningsprofil och andra kontaktuppgifter. Du kan klicka på Hantera kampanjkoder längst ned på sidan om du vill använda kampanjkoder.
  • Göra en inbetalning. När du har klickat på Fakturering Faktureringsikon klickar du på Översikt. Klicka på Gör en inbetalning på sidan Översikt för att betala för Google Ads.
Besök Google Ads