De factureringspagina van Google Ads

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.

Op het tabblad Facturering Icoon Facturering in het navigatiemenu aan de linkerkant kunt u uw advertentiekosten betalen en uw facturering beheren.

De pagina biedt eenvoudige navigatie, filteropties en overzichten van al uw belangrijke facturerings- en betalingsgegevens.

Enkele voorbeelden van wat u hier kunt doen:

• Bekijk een overzicht van al uw transacties uit het verleden. Klik op Transacties om betalingen, tegoeden, correcties en aan uw account gerelateerde kosten uit het verleden weer te geven. U kunt een spreadsheet met deze gegevens sorteren, filteren, afdrukken of genereren. Pas de periode aan als u betalingen en facturen uit het verleden wilt weergeven.
  • Wijzig uw betaalmethoden. Klik op Instellingen om een betaalmethode toe te voegen waarmee u uw kosten kunt betalen of om een reservecreditcard toe te wijzen.
  • Bekijk uw profielinstellingen. Klik op Instellingen om uw factuuradres, betalingsprofiel-ID en andere contactgegevens te bekijken. Klik onderaan de pagina op Promotiecodes beheren om promotiecodes te gebruiken.
  • Voer een betaling uit. Nadat u op Facturering Icoon Facturering heeft geklikt, klikt u op Overzicht. Klik op de pagina Overzicht op de knop Een betaling uitvoeren om voor Google Ads te betalen.
Naar Google Ads