Afegir l'etiqueta de remàrqueting al lloc web

Si voleu mostrar anuncis a gent que hagi visitat el vostre lloc web per a ordinadors o per a mòbils, o bé la vostra aplicació, afegiu l'etiqueta de remàrqueting de lloc web global i els fragments d'esdeveniment al lloc web. L'etiqueta de lloc web global és una biblioteca d'etiquetatge web que permet a Google dur a terme mesuraments al lloc web, fer el seguiment de conversions i aplicar el remàrqueting de productes. Es tracta d'un bloc de codi que afegeix els visitants del lloc web a una sèrie de llistes de remàrqueting a les quals podreu orientar els anuncis.

En aquest article trobareu instruccions per configurar el remàrqueting, obtenir els fragments de remàrqueting i etiquetar el lloc web per al remàrqueting.

Abans de començar

Si no esteu familiaritzat amb el codi del vostre lloc web, és recomanable que treballeu conjuntament amb un desenvolupador web o amb algú que tingui coneixements tècnics. Recordeu que perquè es mostrin els anuncis, les llistes de remàrqueting han de tenir un nombre de visitants mínim que, en conseqüència, també han de tenir els llocs web.

Els anunciants no poden fer servir categories sensibles per orientar els anuncis a usuaris ni per promocionar productes o serveis d'anunciants. Per obtenir-ne més informació, llegiu la política publicitària personalitzada.

Instruccions

Trieu l'experiència d'AdWords que utilitzeu. Més informació

Configurar el remàrqueting per primer cop
  1. Inicieu la sessió a AdWords.
  2. Feu clic a la pestanya Campanya.
  3. Al menú que hi ha a l'esquerra, feu clic a Biblioteca compartida.
  4. Feu clic a Públics.
  5. Feu clic a Configura el remàrqueting.
  6. Si un desenvolupador gestiona el vostre lloc web:

1. Introduïu l'adreça electrònica del desenvolupador al quadre "Envia-ho a" per reenviar-li l'etiqueta HTML perquè l'afegeixi al lloc web.

Si gestioneu el lloc web personalment:

1. Feu clic a Mostra l'etiqueta d'AdWords als llocs web.
    2. Seleccioneu el codi de l'etiqueta de remàrqueting i copieu-lo. Aquesta etiqueta funciona en llocs web per a ordinadors i per a mòbils.
    3. Col·loqueu el codi a la part inferior de totes les pàgines del vostre lloc web, just abans de l'etiqueta de tancament </body>. Si el lloc web utilitza un fitxer comú per al peu de pàgina, podeu col·locar-hi el fragment de codi en lloc d'afegir-lo a cada pàgina del lloc web.
    4. Deseu els canvis i publiqueu les pàgines.
    5. Comproveu que hàgiu implementat l'etiqueta correctament amb l'eina Google Tag Assistant, una extensió de Chrome que verifica els fragments de codi de Google i us ajuda a resoldre errors (només disponible en anglès).
  7. Feu clic a Continua.
  8. Feu clic a Torna a Públics.

En un parell de dies, l'etiqueta començarà a recopilar les galetes dels visitants del vostre lloc web i es generarà la llista "Tots els visitants". Si no és així, marqueu la casella de validació "Etiqueta de remàrqueting" que hi ha a l'extrem de la pantalla.

9. Feu clic a Detalls de l'etiqueta.
  10. Feu clic a Configuració.
  11. Si un desenvolupador gestiona el vostre lloc web:

1. Seleccioneu la casella "Envia l'etiqueta d'AdWords i les instruccions".
    2. Introduïu l'adreça electrònica del vostre desenvolupador.
    3. Feu clic a Envia per correu electrònic.
    4. Feu clic a Fet.

Si gestioneu el lloc web personalment:

1. Feu clic a Mostra l'etiqueta d'AdWords als llocs web.
    2. Seleccioneu el codi de l'etiqueta de remàrqueting i copieu-lo. Aquesta etiqueta funciona en llocs web per a ordinadors i per a mòbils.
    3. Feu clic a Fet.
    4. Col·loqueu el codi a la part inferior de totes les pàgines del vostre lloc web, just abans de l'etiqueta de tancament </body>. Si el lloc web utilitza un fitxer comú per al peu de pàgina, podeu col·locar-hi el fragment de codi en lloc d'afegir-lo a cada pàgina del lloc web.
    5. Deseu els canvis i publiqueu les pàgines.
    6. Comproveu que hàgiu implementat l'etiqueta correctament amb l'eina Google Tag Assistant, una extensió de Chrome que verifica els fragments de codi de Google i us ajuda a resoldre errors (només disponible en anglès).

Quan hàgiu etiquetat el vostre lloc web, podeu crear llistes de remàrqueting per a les pàgines. Si no podeu afegir l'etiqueta a tot el lloc web, afegiu-la a seccions concretes i després creeu llistes per a cada una de les seccions.

Consultar l'etiqueta de remàrqueting després de configurar-la
  1. Inicieu la sessió a AdWords.
  2. Feu clic a Biblioteca compartida.
    Shared library
  3. A "Públics", feu clic a Visualitza.
  4. A l'extrem superior dret, cerqueu el quadre "Etiqueta de remàrqueting".
  5. Feu clic a Detalls de l'etiqueta.
  6. Feu clic a Configuració.
  7. Feu clic a Mostra l'etiqueta d'AdWords als llocs web.
  8. Seleccioneu el codi de l'etiqueta de remàrqueting i copieu-lo. Aquesta etiqueta funciona en llocs web per a ordinadors i per a mòbils.
  9. Col·loqueu el codi a la part inferior de totes les pàgines del vostre lloc web, just abans de l'etiqueta de tancament </body>. Si el lloc web utilitza un fitxer comú per al peu de pàgina, podeu col·locar-hi el fragment de codi en lloc d'afegir-lo a cada pàgina del lloc web.
  10. Deseu els canvis i publiqueu les pàgines.
  11. Comproveu que l'etiqueta s'hagi implementat correctament amb el Gestor d'etiquetes de Google, una extensió de Chrome que verifica els fragments de codi de Google i que us ajuda a resoldre problemes (només disponible en anglès).

Quan hàgiu etiquetat el vostre lloc web, podeu crear llistes de remàrqueting per a les pàgines. Si no podeu afegir l'etiqueta a tot el lloc web, afegiu-la a seccions concretes i després creeu llistes per a cada una de les seccions.

Altres implementacions d'etiquetes en llocs web

Actualitzar etiquetes antigues

Abans, per a cada llista de remàrqueting que creàveu, AdWords generava etiquetes úniques que afegíeu a pàgines concretes. Ara, podeu col·locar una etiqueta al vostre lloc web i, tot seguit, crear diverses llistes de remàrqueting amb diferents regles.

Si teniu la versió antiga específica per a pàgines de l'etiqueta de remàrqueting, us recomanem que l'actualitzeu a la versió més recent per a llocs web sencers que trobareu a "Biblioteca compartida".

Actualització ràpida: afegir l'etiqueta més recent

Col·loqueu la versió més recent de l'etiqueta de remàrqueting per a llocs web sencers al vostre lloc web. Si encara utilitzeu llistes basades en etiquetes específiques per a pàgines, podeu deixar les etiquetes on són. Ara bé, si traieu les etiquetes antigues després d'afegir l'etiqueta més recent, pot ser que les pàgines web es carreguin més de pressa.

Actualització completa: afegir l'etiqueta més recent i treure les etiquetes antigues

Si no utilitzeu llistes basades en les etiquetes antigues específiques per a pàgines, traieu aquestes etiquetes quan afegiu la nova etiqueta per a llocs web sencers. Si utilitzeu llistes basades en etiquetes específiques per a pàgines, cal que torneu a crear aquestes llistes a AdWords i que les afegiu a les campanyes existents.

Per evitar que s'interrompin les campanyes publicades, seguiu aquests passos:

1. Creeu llistes de remàrqueting noves basades en els URL del vostre lloc web.
  2. Afegiu les llistes de remàrqueting noves a les vostres campanyes i conserveu les llistes originals. A continuació, podeu orientar les campanyes a les llistes noves i a les originals.
  3. Quan venci la pertinença a les llistes originals, les llistes noves s'emplenaran completament i les llistes originals quedaran buides.
  4. Traieu les llistes originals de les campanyes.
  5. Tanqueu les llistes originals.
Actualitzar les etiquetes per al remàrqueting dinàmic

Si el vostre lloc web ja conté etiquetes de remàrqueting i voleu actualitzar la versió al remàrqueting dinàmic, cal que hi afegiu paràmetres personalitzats. Per obtenir instruccions més detallades, consulteu l'article Afegir l'etiqueta de remàrqueting dinàmic al lloc web.

Utilitzar l'etiqueta de Google Analytics

Si voleu utilitzar l'etiqueta de Google Analytics en lloc de l'etiqueta de remàrqueting d'AdWords, heu de tenir el següent:

• una etiqueta de Google Analytics al vostre lloc web
  • comptes d'AdWords i de Google Analytics enllaçats (per enllaçar els comptes necessitareu accés d'administrador al compte d'AdWords i accés d'edició al compte de Google Analytics)
  • les funcions d'informes per a anunciants i el remàrqueting activats a Google Analytics

Per obtenir instruccions més detallades, consulteu l'article Activar el remàrqueting i les funcions d'informes per a anunciants a Google Analytics.

Ha resultat útil aquest article?
Com ho podem millorar?
Aconsegueix més clients amb un anunci en línia

Amb AdWords, podeu publicar anuncis a Google i destacar entre les cerques locals. Només pagareu quan algú hi faci clic. Més informació

Registreu-vos a AdWords