Afegir l'etiqueta de remàrqueting al lloc

Per mostrar els anuncis als visitants del vostre lloc web per a ordinadors o per a mòbils, afegiu una etiqueta de remàrqueting al lloc. Aquesta etiqueta és un petit fragment de codi que afegeix els visitants del vostre lloc web a les llistes de remàrqueting, a les quals podeu orientar els vostres anuncis posteriorment. Si el lloc web té una etiqueta de Google Analytics, podeu utilitzar-la en lloc d'afegir l'etiqueta de remàrqueting d'AdWords.

En aquest article s'inclouen les instruccions per afegir l'etiqueta al vostre lloc web seguint el mètode més habitual, a més d'altres implementacions d'etiquetes en llocs web.

Abans de començar

Si no esteu familiaritzat amb el codi del vostre lloc web, és recomanable que treballeu conjuntament amb un desenvolupador web o amb algú que tingui coneixements tècnics. Recordeu que una llista de remàrqueting ha de tenir un nombre de visitants mínim per tal que els vostres anuncis es mostrin. Per tant, el vostre lloc web també l'ha de tenir.

No es permet utilitzar informació confidencial dels usuaris per crear estratègies de remàrqueting. L'etiqueta de remàrqueting no ha d'associar-se amb cap informació d'identificació personal ni amb dades confidencials. Si creeu una campanya de remàrqueting i col·loqueu l'etiqueta de remàrqueting al vostre lloc web, cal que compliu la Política sobre la publicitat basada en interessos i en ubicació geogràfica.

Instruccions

1. Inicieu la sessió a AdWords.
  2. Feu clic a Biblioteca compartida.
    Shared library
  3. A "Públics", feu clic a Visualitza.
    View "Audiences"
  4. Si és el primer cop que configureu el remàrqueting, veureu diverses opcions relacionades. A "Visitants del lloc web", feu clic a "Configura el remàrqueting" i completeu el procés de configuració. Si ja el teniu configurat, cerqueu el quadre "Etiqueta de remàrqueting" a l'extrem superior dret.
  5. Feu clic a Detalls de l'etiqueta.
  6. Feu clic a Configuració.
  7. Feu clic a Mostra l'etiqueta d'AdWords als llocs web.
  8. Seleccioneu el codi de l'etiqueta de remàrqueting i copieu-lo. Aquesta etiqueta funciona en llocs web per a ordinadors i per a mòbils.
  9. Col·loqueu el codi al final de totes les pàgines del vostre lloc web, just abans de l'etiqueta de tancament </body>. Si el lloc web utilitza un fitxer comú al peu de pàgina, podeu col·locar el fragment de codi allà en lloc d'afegir-lo a cada pàgina del lloc.
  10. Deseu els canvis i publiqueu les pàgines.
  11. Comproveu que l'etiqueta s'hagi implementat correctament amb el Gestor d'etiquetes de Google, una extensió de Chrome que verifica els fragments de codi de Google i que us ajuda a resoldre problemes (només disponible en anglès).

Quan hàgiu etiquetat el vostre lloc web, podeu crear llistes de remàrqueting per a les pàgines. Si no podeu afegir l'etiqueta a tot el lloc web, afegiu-la a seccions concretes i després creeu llistes per a cada una de les seccions.

Altres implementacions d'etiquetes en llocs web

Actualitzar etiquetes antigues

Abans, AdWords generava etiquetes úniques per a cada llista de remàrqueting que creàveu i les afegíeu a pàgines concretes. Ara, podeu col·locar una etiqueta al vostre lloc web i, tot seguit, crear diverses llistes de remàrqueting amb diferents regles.

Si teniu la versió antiga específica per a pàgines de l'etiqueta de remàrqueting, us recomanem que l'actualitzeu a la versió més recent per a llocs web sencers que trobareu a "Biblioteca compartida".

Actualització ràpida: afegir l'etiqueta més recent

Col·loqueu la versió més recent de l'etiqueta de remàrqueting per a llocs web sencers al vostre lloc. Si encara utilitzeu llistes basades en etiquetes específiques per a pàgines, podeu deixar-les on són. Ara bé, si traieu les etiquetes antigues després d'afegir l'etiqueta més recent, pot ser que les pàgines web es carreguin més de pressa.

Actualització completa: afegir l'etiqueta més recent i treure les etiquetes antigues

Si no utilitzeu llistes basades en les etiquetes antigues específiques per a pàgines, traieu aquestes etiquetes quan afegiu la nova etiqueta per a llocs web sencers. Si utilitzeu llistes basades en etiquetes específiques per a pàgines, cal que torneu a crear aquestes llistes a AdWords i que les afegiu a les campanyes existents.

Per evitar que s'interrompin les campanyes publicades, seguiu aquests passos:

1. Creeu llistes de remàrqueting noves basades en els URL del vostre lloc web.
  2. Afegiu les llistes de remàrqueting noves a les vostres campanyes i conserveu les llistes originals. A continuació, podeu orientar les campanyes a les llistes noves i a les originals.
  3. Quan la durada de la pertinença de les llistes originals hagi finalitzat, les llistes noves s'emplenaran completament i les llistes originals quedaran buides.
  4. Traieu les llistes originals de les campanyes.
  5. Tanqueu les llistes originals.
Actualitzar les etiquetes per al remàrqueting dinàmic

Si el vostre lloc web ja conté etiquetes de remàrqueting i voleu actualitzar-les al remàrqueting dinàmic, cal que hi afegiu paràmetres personalitzats. Per obtenir instruccions més detallades, consulteu l'article Afegir l'etiqueta de remàrqueting dinàmic al lloc.

Utilitzar l'etiqueta de Google Analytics

Si voleu utilitzar l'etiqueta de Google Analytics en lloc de l'etiqueta de remàrqueting d'AdWords, heu de tenir el següent:

• una etiqueta de Google Analytics al vostre lloc web
  • comptes d'AdWords i de Google Analytics enllaçats (per enllaçar els comptes necessitareu accés d'administrador al compte d'AdWords i accés d'edició al compte de Google Analytics)
  • les funcions d'informes per a anunciants i el remàrqueting activats a Google Analytics

Per obtenir instruccions més detallades, consulteu l'article Activar el remàrqueting i les funcions d'informes per a anunciants a Google Analytics.

Ha resultat útil aquest article?
Com ho podem millorar?
Inicieu la sessió a AdWords

Inicieu la sessió amb l'adreça electrònica del compte d'AdWords per obtenir ajuda i consells sobre el compte o descobriu com podeu començar a utilitzar AdWords.