Sådan fungerer Google Ad Manager sammen med Google Ads

Google Ad Manager er en markedsplads i realtid, der samarbejder med Google Displaynetværket i forbindelse med køb og salg af annoncer. Den udgør et ekstra marked for annoncører, hvor de kan byde på displayannoncering på internettet. Når du har en kampagne, der målretter mod Displaynetværket, har du automatisk adgang til Ad Manager-udgiverwebsites, som overholder retningslinjerne for Google Ads.

Hvis du går på jagt efter sommerfugle midt om sommeren, fanger du flere sommerfugle, hvis du bruger et større sommerfuglenet. Det samme gælder for kunder: Hvis du bruger et større net, kan du måske indfange kunder fra dele af internettet med meget trafik, som ikke tidligere var tilgængelige for dig. Det er derfor, visning af dine annoncer på Ad Manager-udgiverwebsites kan hjælpe dig med at få nye kunder, som du tidligere ikke er nået ud til.

Sådan fungerer det:

• Så længe din kampagne er målrettet mod Displaynetværket, kan dine annoncer vises på Ad Manager-udgiverwebsites i tillæg til dem, der er tilgængelige via Google AdSense.
  • Mens din potentielle rækkevidde på yderligere udgiverwebsites udvides, forbliver Google Ads-målretningen, rapporteringen og andre kontoprocesser, som du er bekendt med, de samme.
  • Ad Manager-udgivere, der vil vise Google-annoncer, skal overholde AdSense-programpolitikkerne.

Om auktionsprocessen

Google gør flere ting for at sikre en ensartet auktionsproces, så Google Ads-bud kan sammenlignes med bud fra andre annoncenetværk på en fair måde.

• Når en udgiver tilbyder beholdning til Ad Manager, kører Google Ads sin egen auktion og sammensætter den bedste annonceenhed – enten med en fuldpladsannonce eller en gruppe af tekstannoncer. Google Ads beregner derefter et passende Ad Manager-bud for annonceenheden ved at anvende annoncernes bud og deres indtjeningsandel i Google Ads.
  • Dette bud sammenlignes med andre Ad Manager-annoncørbud og eventuelle kontroller, der er indstillet af udgivere, f.eks. minimum-CPM'er. Bud, der ikke kan opfylde udgivernes kontroller, ignoreres.
  • Ad Manager tager derefter alle de kvalificerede bud og afholder en auktion. Hvis Google Ads vinder auktionen, betaler annoncørerne i den vindende annonceenhed ikke mere end det, der kræves for at rangere højere på CPC-basis end den næste annoncør, når en bruger klikker på annoncen eller gennemfører en anden gyldig hændelse i forbindelse med annoncen. Udgiveren får betalt den højeste nettobudværdi i Ad Manager-auktionen eller minimum-CPM.

Hvis en annonceenhed er anonymiseret, må annoncøren ikke (hverken direkte eller via en tredjepart) forsøge at fastslå udgiverens identitet, websitets navn eller andre relaterede identifikationsoplysninger, heller ikke selvom annoncøren ikke bevidst identificerer sælgeren.

Næste trin