Sobre la segmentació per emplaçament

Per ajudar-vos a arribar a més clients potencials, ara els vostres anuncis es mostraran en contingut que coincideixi amb qualsevol dels temes, dels emplaçaments o de les paraules clau de display/vídeo/cerca que hàgiu inclòs a la segmentació. Per exemple, si heu segmentat per "bicicletes" com a tema i "ciclisme" com a paraula clau de display/vídeo/cerca, els anuncis es mostraran al contingut que coincideixi amb qualsevol d'aquests termes.

També veureu que la segmentació contextual s'ha simplificat en una sola pàgina a Google Ads, de manera que pugueu gestionar tots els tipus de segmentació per contingut (temes, emplaçaments, paraules clau de display/vídeo i exclusions) en una sola visualització. Podeu trobar la pàgina nova a la secció "Contingut" que hi ha a Campanyes Campaigns Icon, al menú de navegació de l'esquerra.

Només en el cas de les campanyes de vídeo que generen conversions: a fi que pugueu trobar més oportunitats de conversió, ja no podreu afegir segmentació per contingut a les campanyes de conversió de vídeo noves o existents en els mesos vinents. A partir de principis de 2023, totes les opcions de configuració de segmentació per contingut existents es trauran automàticament de les campanyes de vídeo que generen conversions. Per treure manualment la segmentació per contingut de les campanyes de conversió existents, aneu a la configuració del grup d'anuncis. Més informació sobre com es pot optimitzar una campanya per obtenir conversions

Els emplaçaments són ubicacions en què es poden mostrar els vostres anuncis a YouTube o a la Xarxa de Display de Google. Un emplaçament pot ser un lloc web o una pàgina concreta d'un lloc web, una aplicació mòbil, contingut de vídeo o fins i tot un bloc d'anuncis individuals. Google presenta llocs web i aplicacions mòbils ordenats en funció de com l'inventari us pot ser útil. Aquesta ordenació es basa en una combinació de les paraules clau que introduïu a la barra de cerca i en el trànsit anterior que Google ha observat al lloc web. Amb la segmentació per emplaçament, podeu afegir emplaçaments als grups d'anuncis de les campanyes de vídeo i de display.

Avantatges

• Mostreu els anuncis als emplaçaments concrets que trieu: amb la segmentació per emplaçament, podeu triar els emplaçaments que vulgueu per publicar els anuncis a YouTube i a la Xarxa de Display. Per exemple, si veneu paquets de viatges i voleu que els anuncis es mostrin en un lloc web determinat o en una pàgina concreta sobre viatges, afegiu el lloc web o la pàgina en qüestió com a emplaçament.
  • Mostreu els anuncis als emplaçaments en què els clients passen temps: si sabeu que els vostres clients visiten un lloc web determinat, plantegeu-vos afegir-lo com a emplaçament.
  • Controleu la quantitat de trànsit dels emplaçaments definint ofertes per emplaçament individuals: si trobeu que la publicitat que es mostra en un lloc web concret funciona bé i voleu augmentar-hi la vostra visibilitat, podeu augmentar l'oferta només d'aquest lloc web. També podeu reduir l'oferta d'un altre emplaçament que no generi tantes conversions.

Com funciona

• Un emplaçament ha de formar part de YouTube o de la Xarxa de Display perquè els anuncis s'hi puguin mostrar.
  • Si un lloc web específic que incloeu a la segmentació té una aplicació equivalent, els vostres anuncis també es poden mostrar a l'aplicació.
  • Tal com passa amb la resta d'anuncis de Google Ads, competireu amb altres anunciants per mostrar els anuncis als emplaçaments que seleccioneu.
  • Si trieu llocs web o vídeos populars a YouTube o a la Xarxa de Display, pot ser que hàgiu de fer ofertes més altes per obtenir impressions. Sempre podeu ajustar les ofertes.
  • Podeu utilitzar diversos mètodes de segmentació per contingut i els anuncis se segmentaran per qualsevol contingut que tingueu al grup d'anuncis per tal d'arribar a un públic més ampli.
  • Podeu afegir emplaçaments a la secció "Contingut" mentre creeu una campanya nova o bé editar-ne d'existents a la pestanya "Contingut" del menú de pàgines de l'esquerra de Google Ads.

Targeta d'informació

La targeta d'informació és una funció de suport que us ajuda amb la segmentació contextual quan creeu una campanya. Aquesta funció està disponible mentre seleccioneu els temes pels quals voleu segmentar, les seleccions de vídeos i els emplaçaments.

• En el cas de la segmentació per temes, una targeta d'informació us proporciona estadístiques sobre impressions, criteris per a la ubicació i més.
  • Pel que fa a les seleccions de vídeos i els emplaçaments, la targeta d'informació us proporciona estadístiques sobre els públics i les categories de YouTube amb millor rendiment.

Per accedir a la targeta d'informació d'un tema concret, passeu el cursor per sobre del tema o de l'opció sobre els quals vulgueu obtenir més informació.