Filtrar la visualització de les dades de rendiment

Filtreu les estadístiques del compte per cercar les dades que més us interessin, com ara el text de les paraules clau, el cost per clic (CPC) mitjà o les impressions.

En aquest article es descriu com es crea i es desa un filtre personalitzat per poder accedir-hi fàcilment en el futur.

Instruccions

Com es pot crear i desar un filtre

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes i, tot seguit, a Campanyes o a Grups d'anuncis.
  3. Feu clic al botó de filtre Filtra que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques.
  4. Comenceu a escriure la condició del filtre o trieu-la al menú desplegable que es mostra.
  5. Feu clic a Aplica. A sobre de la taula es mostra una descripció del filtre, i les dades de la taula s'actualitzen segons la condició en què l'heu basat.
  6. (Opcional) Podeu afegir-hi condicions o treure'n per obtenir justament les dades que us interessen:

1. Per afegir més condicions al filtre, feu clic al costat d'una condició existent.
    2. Per treure una condició del filtre, feu clic a la condició i després al botó X que es mostra.
  7. Per tornar a veure la taula sense filtres, feu clic a la X que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques.
  8. (Opcional) Per desar el filtre que heu creat a fi d'utilitzar-lo més endavant, feu clic al botó Desa , introduïu el nom del filtre i feu clic a Desa.

Com us poden ajudar els filtres a optimitzar el compte

Els filtres us poden ajudar a identificar àrees problemàtiques pel que fa a la configuració de paraules clau, d'anuncis o de campanyes que puguin requerir qualsevol acció o que es puguin millorar.

A continuació, podeu veure alguns filtres recomanats que podeu utilitzar per identificar diversos problemes:

• Paraules clau que requereixen la vostra atenció
    • Paraules clau de baix rendiment: CTR < X%
    • Paraules clau que no es mostren de mitjana a la primera pàgina: Pos. mitj. > 8
    • Paraules clau amb possibles problemes: Estat = No està activant els anuncis: problemes crítics
  • Anuncis que no es mostren
    • Anuncis rebutjats: Estat d'aprovació = Rebutjat.
  • Àrees poc rendibles
    • Paraules clau de cost més elevat i de baix rendiment: Cost > X €; Percentatge de conversions < X%