Om Shopping-annoncer

Hvis du er forhandler, kan du bruge Performance Max-kampagner med et Google Merchant Center-feed eller Standard Shopping-kampagner til at promovere dit onlinelager og dit lokale butikslager, booste trafikken til dit website eller din lokale butik og finde mere kvalificerede kundeemner. Du kommer i gang ved at sende os dine produktdata med Merchant Center og oprette en kampagne i Google Ads. Derefter bruger vi dine kampagne- og produktdata til at oprette annoncer på Google og andre steder på nettet, alt efter kampagnetypen. Shopping-annoncer er en type annonce, der kan oprettes ud fra dine produktdata. I modsætning til en tekstannonce, der kun viser tekst, viser Shopping-annoncerne et billede af dit produkt plus en titel, en pris, et butiksnavn og meget mere. Disse annoncer giver brugerne et godt indtryk af det produkt, du sælger, allerede inden de klikker på annoncen, og det giver dig mere kvalificerede kundeemner.

Bemærk! I lande med prissammenligningstjenester (CSS, Comparison Shopping Service) vises dine Shopping-annoncer via en eller flere prissammenligningstjenester efter eget valg. Nogle prissammenligningstjenester administrerer dine produktdata og kampagner på dine vegne, mens andre giver dig værktøjer, så du selv kan stå for administrationen. Få flere oplysninger om annoncering via prissammenligningstjenester.

Hvordan Shopping-annoncer fungerer

Shopping-annoncer bruger dit Merchant Centers nuværende produktdata (ikke søgeord) til at afgøre, hvordan og hvor dine annoncer skal vises. De produktdata, du indsender via Merchant Center, indeholder oplysninger om de produkter, du sælger. Vi bruger disse oplysninger, når vi matcher en brugers søgning med dine annoncer, så vi sikrer, at de mest relevante produkter vises.

Du administrerer dine Shopping-annoncer i Google Ads ved hjælp af Shopping-kampagner eller Performance Max-kampagner, som er en enkel og fleksibel metode til at ordne og promovere dit Merchant Center-varelager i Google Ads. Få flere oplysninger om, hvad der kendetegner en Shopping-produktannonce

Maksimal effektivitet er en målbaseret kampagnetype, der hjælper dig med at finde flere kunder og nå dine mål. For at gøre dette ser Performance Max på kampagneinput, f.eks. dit budget og produktfeed, og optimerer derefter effektiviteten ud fra disse input.

Hvis du vil forbedre dine Shopping-annoncer med annoncer for lokalt butikslager, kan du konfigurere annoncer for lokalt butikslager.

Fordele i forhold til andre annonceformater

• Mere kvalificerede kundeemner: Som sælger kan du forbedre kvaliteten af dine kundeemner ved at fremhæve produktoplysninger direkte i dine annoncer for at hjælpe brugerne med at træffe velfunderede købsbeslutninger. På den måde er der større sandsynlighed for, at brugerne foretager et køb på dit website. Når Sanne f.eks. søger på Google efter "akvarium", kan hun få vist Shopping-annoncer fra forhandlere, der sælger akvarier. Ud fra de billeder, der vises, kan hun vælge det akvarium, hun synes bedst om. Ud fra prisen kan hun også hurtigt se, om akvariet passer til hendes budget. Når Sanne klikker på annoncen, har hun med andre ord dannet sig et godt indtryk af produktet og dets pris, og det placerer hende længere nede i købstragten end den gennemsnitlige internetbruger.
  • Enkel, detailhandelsorienteret kampagnestyring: I stedet for søgeord bruger Shopping-annoncer de produktattributter, du har defineret i dit Merchant Center-datafeed, til at vise dine annoncer i relevante søgninger. Gennemse dit varelager direkte i Google Ads, og opret produktgrupper for de varer, du vil byde på.
  • Større dækning: Der kan blive vist mere end én af dine Shopping-annoncer ved en given brugersøgning, og hvis det er relevant, kan der også blive vist en Shopping-annonce og en tekstannonce på samme tid. Det betyder, at du kan nå ud til dobbelt så mange brugere ved en enkelt søgning.
  • Effektiv rapportering og data om konkurrenter: Se, hvor effektive dine produkter er, på det ønskede detaljeringsniveau. Blot ved at filtrere din produktvisning kan du eksempelvis se, hvor mange klik et bestemt mærke af højhælede sko har opnået. Det er ikke nødvendigt at oprette nye produktgrupper. Brug benchmarkingdata til at blive klogere på dine konkurrenter. Find frem til vækstmuligheder ved at bruge eksponeringsandelsdata og værktøjet Budsimulator.
    • Adgang til ny beholdning: Ud over alle fordelene ovenfor får du med Performance Max også adgang til ny indsigt vedrørende beholdning og AI-baseret indsigt. Performance Max-annoncer er kvalificerede til at blive vist på YouTube, Displaynetværket, Søgning, Demand Gen, Gmail og Maps. Overordnet set hjælper Performance Max med at give adgang til nye målgrupper på tværs af alle Google-kanaler og -netværk.

Sådan adskiller Performance Max-kampagner sig fra Standard Shopping-kampagner

Performance Max-kampagner Standard Shopping-kampagner
Hvor vises dine annoncer?

Få adgang til de fleste Google Ads-kanaler, herunder:

• Fanen Shopping
  • Google Søgning (ud for søgeresultater og adskilt fra tekstannoncer)
  • Tekstannoncer på Google Søgning
  • Google Billeder
  • Google Displaynetværket
  • YouTube
  • Gmail
  • Demand Gen
  • Maps (via annoncer for lokalt butikslager)

Få automatisk adgang til ny beholdning og nye formater, efterhånden som de bliver tilgængelige, uden at det er nødvendigt at konfigurere nye kampagner.

Få adgang til udvalgte Google Ads-kanaler:

• Fanen Shopping
  • Google Søgning (ud for søgeresultater og adskilt fra tekstannoncer)
  • Google Billeder
  • Google-søgepartnerwebsites (hvis din kampagne er indstillet til at inkludere søgepartnere)
  • Maps (via annoncer for lokalt butikslager)

Annonceformat

En bred vifte af Google Ads-formater, herunder:

Valgte Google Ads-formater:

Fakturering Du betaler kun for effektiviteten af dine kampagner (f.eks. klik eller CPM). Du bliver debiteret via pris pr. klik (CPC). Du debiteres kun, når en person klikker på en annonce, der fører til landingssiden på dit website eller den Google-hostede landingsside for din lokale beholdning.
Budgivning

Automatiske strategier:

Automatiske strategier:

Manuelle strategier:

Annoncemateriale Annoncer genereres automatisk ud fra aktiver, som annoncøren leverer i aktivgrupper (f.eks. tekst-, billed- eller videoannoncer) og i Merchant Center-feedet. Annoncer oprettes ud fra aktiver i Merchant Center-feedet. Yderligere aktiver til annoncemateriale (f.eks. tekst, billede og video) er ikke tilgængelige.
Annoncer for lokalt butikslager Automatisk tilvalgt, når der føjes et feed for lokal lagerstatus til kampagnen Shopping-kampagner viser som standard annoncer for produkter, der sælges online på dit website. Markér afkrydsningsfeltet "Aktivér annoncer for produkter, der sælges i lokale butikker" i kampagneindstillingerne for at aktivere annoncer for lokalt butikslager
Køretøjsannoncer Hvis din Merchant Center-konto er tilmeldt
programmet for køretøjsannoncer, og et af de understøttede mål (Kundeemner, Salg) er blevet valgt, tilmeldes du automatisk programmet.

Andre funktioner

Yderligere AI-funktioner, herunder:

Yderligere tilpasningsfunktioner, herunder:

Kampagneniveau

prioritet

For det samme produkt på den samme konto prioriteres Performance Max-kampagner højere end almindelige Shopping-kampagner og remarketingkampagner til Displaynetværket. Vi anbefaler, at du angiver et budget, der svarer til det samlede budget for disse andre kampagner, for at fastholde dine samlede udgifter.
Alle eksisterende Smart Shopping-kampagner med køretøjsannoncer er blevet opgraderet til Performance Max i september 2023. Det giver dig en større beholdning og flere formater, så du kan nå ud til nye kunder. Konti, hvor alle kampagner er blevet opgraderet, kan ikke længere oprette nye Smart Shopping-kampagner.Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en Performance Max-kampagne.