Eksakt samsvar: definisjon

Merk: Denne definisjonen gjelder bare for positiv søkeordmålretting. Søkeord med negativt eksakt samsvar fungerer på en annen måte enn søkeord med eksakt samsvar. Finn ut mer om alternativer for søkeordsamsvar

Med denne typen søkeordsamsvar kan du vise annonsene dine etter søk som har den samme betydningen eller den samme intensjonen som søkeordet ditt. Eksakt samsvar gir mest kontroll over hvem som ser annonsen din, men dekker færre søk enn frasesamsvar og fleksibelt samsvar. På denne måten når du bare ut til brukere som søker med samme mening som søkeordene dine, deriblant

• feilstavelser
  • entalls- eller flertallsformer
  • ordstammevarianter (f.eks. plante og beplante)
  • forkortelser
  • aksenter

Enten brukeren søker etter «fjellsko» eller «sko til fjelltur», er hen ute etter det samme – nemlig fjellsko. Søkeord med eksakt samsvar gjør det enklere å nå de som leter etter bedriften din, til tross for små variasjoner i måten de søker på. Dermed slipper du å lage lange lister med søkeord for å nå disse kundene.

Syntaksen for eksakt samsvar er å sette søkeordet i hakeparenteser, som i [røde sko].

Linker til beslektet innhold