Hyväksyttävä: määritelmä

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Tätä tilaa käytetään mainoksissa ja tuotteissa, jotka on tarkastettu ja jotka voivat näkyä. Mainos tai tuote on Google Adsin käytäntöjen mukainen, joten se voi näkyä kaikille yleisöille.

Ehtojen täyttyminen edellyttää, että mainokset tai tuotteet ovat Google Adsin käytäntöjen mukaisia. Näet mainoksen tai tuotteen tilan Tila-sarakkeesta.