Ändra dina kampanjinställningar

För varje annonskampanj du skapar kan du styra hur mycket du vill spendera på klick och konverteringar, vilka nätverk och geografiska platser du vill synas på, hur du vill att annonserna ska visas och mycket mer.

I den här artikeln beskriver vi hur du redigerar dina kampanjinställningar på två olika sätt.

Anvisningar

Redigera kampanjinställningarna via sidmenyn till vänster

En animerad GIF som visar hur du massredigerar kampanjinställningarna i Google Ads.

Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.
  1. Klicka på ikonen Kampanjer Campaigns Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Kampanjer i avsnittsmenyn och sedan på Kampanjer.
  3. Klicka på fliken Inställningar.
  4. Du kan ändra inställningarna för din kampanj på två sätt:
    • För att ändra samma inställning för flera kampanjer markerar du rutan för kampanjerna du vill redigera. Klicka på Redigera och välj inställningen du vill justera i rullgardinsmenyn.
    • För att ändra en inställning för en enskild kampanj håller du muspekaren över fältet i kampanjinställningen du vill redigera. Klicka på pennikonen Penna/redigeringsikon och ändra inställningarna.
  5. Klicka på Använd.

Redigera kampanjinställningarna direkt i kampanjtabellen

Animerad gif som visar hur du redigerar enskilda kampanjinställningar i Google Ads.

Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.
  1. Klicka på ikonen Kampanjer Campaigns Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Kampanjer i avsnittsmenyn.
  3. Klicka på fliken Inställningar.
  4. Du kan ändra inställningarna för din kampanj på två sätt:
    • För att ändra samma inställning för flera kampanjer markerar du rutan för kampanjerna du vill redigera. Klicka på Redigera så att rullgardinsmenyn visas. Välj den inställning du vill ändra.
    • Om du vill ändra en inställning för en enskild kampanj håller du muspekaren över kampanjens namn och klickar på pennikonen Penna/redigeringsikon . Justera sedan inställningarna.
  5. Klicka på Använd.