Endre kampanjeinnstillinger

For hver annonsekampanje du oppretter, kan du selv bestemme blant annet hvor mye du er villig til å bruke på klikk og konverteringer, og i hvilke nettverk og geografiske områder du ønsker å vise annonsene dine.

I denne artikkelen forklarer vi to ulike måter kampanjeinnstillinger kan endres på.

Veiledning

Endre kampanjeinnstillingene på sidemenyen til venstre

En animert GIF som viser hvordan du endrer mange kampanjeinnstillinger samtidig i Google Ads.

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen på delmenyen, og klikk så på Kampanjer.
  3. Klikk på «Innstillinger»-fanen.
  4. Du kan endre innstillingene i kampanjen på to måter:
    • For å endre den samme innstillingen i flere kampanjer merker du av i avmerkingsboksen ved siden av kampanjene du vil endre. Klikk på Rediger for å åpne rullegardinmenyen, og velg innstillingen du vil endre.
    • For å endre innstillingen i en enkeltkampanje holder du markøren over feltet med kampanjeinnstillingen du vil endre. Klikk på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon, og endre innstillingene.
  5. Klikk på Bruk.

Endre kampanjeinnstillingene direkte i kampanjetabellen

En animert GIF som viser hvordan du endrer innstillinger i enkeltkampanjer i Google Ads.

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på «Innstillinger»-fanen.
  4. Du kan endre innstillingene i kampanjen på to måter:
    • For å endre den samme innstillingen i flere kampanjer merker du av i avmerkingsboksen ved siden av kampanjene du vil endre. Klikk på Rediger for å åpne rullegardinmenyen. Deretter velger du innstillingen du vil endre.
    • For å endre innstillingen i en enkeltkampanje holder du markøren over kampanjenavnet og klikker på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon. Deretter endrer du innstillingen.
  5. Klikk på Bruk.