Tietoja Google Display ‑verkostosta

Google Display ‑verkosto auttaa sinua tavoittamaan käyttäjiä, kun he selailevat suosikkisivujaan, näyttävät ystävilleen YouTube-videoita, tarkistavat Gmail-tilinsä tai käyttävät mobiililaitteita ja ‑sovelluksia.

Näin se toimii

Google Display ‑verkosto auttaa sinua löytämään oikean yleisön. Sen kohdistusvaihtoehtojen avulla voit näyttää viestisi potentiaalisille asiakkaille juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Voit hyödyntää kohdistusta esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

Etsi uusia asiakkaita tai aktivoi nykyisiä hyödyntämällä yleisöjä. Samantyyppisten ja ostoaikeissa olevien yleisöjen avulla voit kohdistaa viestisi juuri niille, jotka ovat todennäköisesti kiinnostuneita tuotteistasi. Tämä helpottaa uusien potentiaalisten asiakkaiden löytämistä. Myös uudelleenmarkkinointiluetteloista ja muusta saamastasi datasta on hyötyä, kun aktivoit sivustosi aiempia kävijöitä.

Lisää konversioiden määrää automaation avulla. Automaattinen kohdistaminen auttaa lisäämään konversioiden määrää. Se hakee tuottoisimpia yleisöjä olemassa olevien yleisöjen ja laskeutumissivun perusteella. AdWords optimoi toimintaansa automaattisesti ajan myötä ja oppii näin tuntemaan yrityksesi kannalta toimivimmat yleisöt. Automaattiset hintatarjoukset puolestaan muokkaavat hintatarjoustasi automaattisesti, jotta sinun on helpompi saavuttaa sijoitetun pääoman tuotolle asettamasi tavoitteet. Smart Display ‑kampanjoissa yhdistyvät automaattisten kohdistusasetusten, hintatarjousten ja mainosaineistojen parhaat puolet siten, että saat mahdollisimman paljon AdWords-konversioita.

Käyttäjien aktivoiminen kuvilla

Display-verkoston avulla voit houkutella käyttäjiä vetoavilla mainosmuodoilla. Voit käyttää Display-verkostossa seuraavia mainostyyppejä:

• Responsiiviset mainokset: Google Display ‑verkostossa voit luoda responsiivisia mainoksia osittain automatisoidun prosessin avulla. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa mainosteksti sekä lisätä haluamasi kuvat ja logo. (Voit myös käyttää kuvakirjastoamme maksutta.) Sekä uudet että edistyneet käyttäjät hyötyvät responsiivisista mainoksista, koska ne näyttävät natiivimainoksilta ja sulautuvat julkaisijan sivuston tyyliin ja tunnelmaan.
  • Itse lataamasi kuvamainokset: Hallinnan parantamiseksi voit myös luoda ja ladata mainoksia itse. Voit ladata mainoksia erikokoisina kuvina tai HTML5-muodossa.
  • Interaktiiviset mainokset: Voit julkaista aktivoivia kuva- ja videomainoksia YouTubessa ja kaikkialla Display-verkostossa.
  • Gmail-mainokset: Voit näyttää laajennettavia mainoksia käyttäjien postilaatikoiden yläpalkissa.

Milloin mainokset näkyvät?

Hakuverkosto voi tavoittaa asiakkaita, kun he etsivät tiettyjä tavaroita tai palveluita. Display-verkosto voi sen sijaan auttaa herättämään ostajien huomion jo ostosyklin aikaisemmassa vaiheessa. Voit näyttää mainoksesi asiakkaille jo ennen kuin he alkavat etsiä tarjontaasi kuuluvia tuotteita tai palveluita. Tästä voi muodostua koko mainontastrategiasi ydin. Voit myös muistuttaa asiakkaiden mieliin heidän kiinnostuksensa kohteet esimerkiksi siten, että aloitat uudelleenmarkkinointikampanjan sivustosi tai sovelluksesi vanhoille käyttäjille.

Tulosten mittaaminen

AdWordsin avulla voit mitata sitä, miten hyvin saavutat tavoitteesi. Voit nähdä, millä verkkosivuilla mainoksesi näkyvät sekä mitkä mainokset saavat eniten klikkauksia ja tuottavat eniten pienimmillä kustannuksilla.

Ennakointi

Muutokset näkyvät Display-verkostossa tavallisesti 12–24 tunnin kuluessa. Muista tämä, kun luot tai muokkaat kampanjaasi. Kampanja kannattaa määrittää valmiiksi muutama päivä ennen sen julkaisemista ja aloituspäiväksi kannattaa asettaa jokin tuleva päivämäärä.