Tietoja Google Display ‑verkostosta

Google Display ‑verkoston avulla voit tavoittaa asiakkaat erilaisilla mainosmuodoilla kaikkialla digitaalisessa maailmassa. Tämä verkosto kattaa yli kaksi miljoonaa verkkosivustoa, jotka tavoittavat yli 90 % internetiä käyttävistä ihmisistä. Sen avulla voit tavoittaa ihmisiä, kun he selaavat suosikkiverkkosivustojaan, näyttävät ystävilleen YouTube-videoita, tarkistavat Gmail-tilinsä tai käyttävät mobiilisivustoja ja ‑sovelluksia.

Tämä artikkeli sisältää yleiskatsauksen siitä, miten voit hyödyntää Display-verkostoa.

Toimintaperiaate

AdWordsissa on kaksi pääverkostoa: haku ja Display. AdWordsin hakuverkosto tavoittaa ihmiset heidän hakiessaan tarjoamiasi tuotteita ja palveluja. Display-verkoston avulla voit kiinnittää käyttäjän huomion jo ostoprosessin alkuvaiheessa. Jos sinulla on esimerkiksi taidetarvikekauppa, voit kiinnittää äidin huomion, kun hän lukee arvosteluja parhaista vesipestävistä maaleista, ennen kuin hän nostaa taaperon lastenistuimeen ja lähtee ostoksille.

Oikean yleisön löytäminen

Google Display ‑verkoston tarkoituksena on auttaa sinua löytämään oikea yleisö miljoonilta verkkosivustoilta. Sen avulla voit toteuttaa strategiaasi ja näyttää viestisi potentiaalisille asiakkaille oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.

• Tavoita käyttäjiä avainsanojen ja aiheiden mukaan: AdWords käyttää asiayhteyteen kohdistusta avainsanojesi tai kampanjasi tietyn aihealueen perusteella löytääkseen yleisön, joka on kiinnostunut yrityksestäsi ja johon mainos myös todennäköisemmin tehoaa.
  • Valitse, missä mainoksesi näkyvät: Display-verkostossa voit valita mainoksillesi tietyntyyppiset sivut tai tietyt verkkosivustot sekä yleisöt, joille mainoksiasi näytetään. Manuaalisten sijoittelujen avulla voit näyttää mainoksesi tietyillä valitsemillasi verkkosivuilla ja mobiilisivustoilla sekä valitsemissasi verkkovideoissa, peleissä, RSS-syötteissä ja sovelluksissa. Voit jopa estää mainostesi näkymisen sivustoilla, jotka eivät mielestäsi ole osuvia.
  • Etsi käyttäjiä, jotka ovat jo kiinnostuneet tarjonnastasi: Näytä mainoksia tietyille ihmisryhmille Display-verkoston verkkosivustoilla, kuten ihmisille, jotka ovat jo käyneet sivustollasi, luomalla uudelleenmarkkinointikampanja. Voit tavoittaa television kaltaisia laajoja yleisöjä ja edistää brändin tunnettavuutta käyttämällä suhdeyleisöjä. Voit tavoittaa tiettyjä yleisöä, jotka ovat valmiita hankkimaan tietyn tuotteen tai palvelun, käyttämällä ostoaikeissa olevia yleisöjä.

Erilaisten mainosmuotojen käyttäminen

Display-verkoston avulla voit houkutella käyttäjiä visuaalisilla mainosmuodoilla. Display-verkostossa voidaan näyttää teksti-, kuva-, video- ja multimediamuotoja. Väri ja liike herättävät huomiota. Animaatio tai video voivat kertoa tarinan. AdWordsin Display-verkostossa kaikki tämä on mahdollista.

Tavoitteiden saavuttaminen

Näyttömainosten avulla voit tehdä käyttäjiin pysyvän vaikutuksen. Seuraavassa on yleisiä tavoitteita, jotka voi saavuttaa mainostamalla Display-verkostossa:

• tuotteiden tai palveluiden myynnin kasvattaminen
  • asiakasuskollisuuden luominen
  • asiakkaiden sitouttaminen
  • bränditietoisuuden lisääminen.

Tulosten mittaaminen

AdWordsin avulla voit mitata sitä, kuinka hyvin saavutat tavoitteesi. Näet verkkosivut, joilla mainoksesi näkyi, mitkä mainokset tuottavat eniten klikkauksia ja mitkä sivustot tuovat eniten myyntiä pienimmillä kuluilla.

Kampanjaraporttiesi perusteella voit muokata mainosten kohdistusta ja hintatarjousstrategiaasi, jotta saat parhaan hyödyn kampanjoistasi. Kun tiedoistasi ilmenee, että Google-verkoston sivun klikkaus johtaa todennäköisesti tavoitteiden (kuten verkkomyynnin, rekisteröintien, puheluiden tai uutiskirjetilausten) saavuttamiseen (tai ei todennäköisesti johda siihen), AdWords-järjestelmä voi automaattisesti muokata hintatarjousta. Tämä auttaa sinua pysymään budjetissa, lisäämään yrityksen arvoa ja saavuttamaan yrityksesi tavoitteet.