Opprett, lagre og planlegg rapporter fra statistikktabeller

Du kan finne konkrete resultatdata du er spesielt interessert i, ved å tilpasse statistikktabellene for Google Ads-kontoen din ved hjelp av kolonner, segmenter og filtre. Når tabellen ser ut slik du vil ha den, kan du laste den ned som en rapport i en rekke formater og lagre den. De lagrede rapportene er synlige for alle som har tilgang til kontoen din. Du kan velge å se alle rapportene, eller bare de du har laget selv. Du kan også konfigurere rapporter slik at de kjøres med bestemte mellomrom, og planlegge at de skal sendes i en e-post til deg selv eller andre som har tilgang til kontoen din.

Du kan se og analysere resultatdataene dine på to steder: i statistikktabellene dine og i rapportredigereren.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du administrerer dataene i statistikktabeller. Du finner ut

• hvordan du tilpasser statistikktabellene dine med kolonner, segmenter og filtre for å få rask oversikt over dataene du trenger
  • hvordan du lager engangsrapporter eller regelmessige rapporter fra dataene i statistikktabellene, som du kan laste ned, planlegge og dele med andre

Veiledning

Slik tilpasser du statistikktabellen

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på siden som inneholder dataene du vil se, på sidemenyen til venstre.
  3. Kontrollér at tabellen inneholder datoperioden, kolonnene, filtrene og segmentene du vil ta med i rapporten. Segmentene du har brukt på dataene i tabellen, vises som rader i rapporten. Du finner mer informasjon om hvordan du tilpasser tabeller, i denne artikkelen.

Slik laster du ned tabeller som rapporter

1. Gå til siden som inneholder statistikktabellen du vil laste ned.
  2. Klikk på nedlastingsikonet Et bilde av nedlastingsikonet for Google Ads og Merchant Center øverst til høyre, ovenfor tabellen.
  3. Klikk på Last ned, og velg deretter formatet på rapporten. Tilgjengelige formater inkluderer Excel CSV, TSV, PDF, XLSX, XML og Google Sheets.

Slik planlegger du e-poster med rapporter og lagrer tabeller som rapporter

Du kan få Google Ads til å sende statistikktabellen som en rapport i en e-post til deg og andre som har direkte tilgang til å se rapportene dine. Hvis du har tilpasset statistikktabellen, kan du også lagre en kopi av den. Den kan du senere gjennomgå og endre i rapportredigereren.

1. Gå til siden som inneholder statistikktabellen du vil dele.
  2. Klikk på nedlastingsikonet Et bilde av nedlastingsikonet for Google Ads og Merchant Center øverst til høyre ovenfor tabellen.
  3. Klikk på Tidsplan.
  4. Velg hvor ofte rapportene skal sendes (f.eks. daglig eller ukentlig) og i hvilket format (f.eks. CSV eller PDF).
  5. Fullfør de andre valgfrie innstillingene for rapporten.
  6. For å lagre en kopi av tabellen du kan redigere i rapportredigereren, klikk på Lagre denne rapporten og skriv inn et navn.
    Lagrede rapporter du ikke har åpnet på over 18 måneder, fjernes automatisk fra kontoen din. Du får tilgang til en rapport ved å åpne den eller laste den ned, eller ved å åpne en oversikt som inneholder rapporten.
  7. Klikk på Tidsplan.

Tips: Gjennomgå og rediger nåværende rapporter på Rapporter-siden

På Rapporter-siden kan du gjennomgå, redigere, slette eller legge til rapporter. Hvis du for eksempel trenger å sjekke frekvensen for en rapport eller endre mottakerne, finner du all informasjon om de nåværende rapportene dine på Rapporter-siden. Finn ut hvordan du administrerer rapporter på Rapporter-siden.

Når kjøres rapportene?

Rapporter for individuelle kontoer kjøres klokken 01.00 i den angitte tidssonen. Rapporter for managerkontoer kjøres klokken 05.00 i den angitte tidssonen. Rapporter om kontoer uten angitt tidssone kjøres fra kl. 01.00 (Pacific Time) for personlige kontoer og kl. 05.00 (Pacific Time) for managerkontoer.