Opprett, lagre og planlegg rapporter fra statistikktabeller

Du kan finne konkrete resultatdata du er spesielt interessert i, ved å tilpasse statistikktabellene for AdWords-kontoen din ved hjelp av kolonner, segmenter og filtre. Når tabellen ser ut slik du vil ha den, kan du laste den ned som en rapport i en rekke formater og lagre den. De lagrede rapportene er synlige for alle som har tilgang til kontoen din. Du kan velge å se alle rapportene, eller bare de du har laget selv. Du kan også konfigurere rapporter slik at de kjøres med bestemte mellomrom, og planlegge at de skal sendes i en e-post til deg selv eller andre som har tilgang til kontoen din.

Du kan se og analysere resultatdataene dine på to steder: i statistikktabellene dine og i rapportredigereren.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du administrerer dataene i statistikktabeller. Du finner ut

• hvordan du tilpasser statistikktabellene dine med kolonner, segmenter og filtre for å få rask oversikt over dataene du trenger
  • hvordan du lager engangsrapporter eller regelmessige rapporter fra dataene i statistikktabellene, som du kan laste ned, planlegge og dele med andre

Veiledning

Angi hvilken utgave av AdWords du bruker. Finn ut mer

Tilpass statistikktabellen

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Gå til fanen som inneholder statistikktabellen du vil laste ned. Kontrollér at tabellen inneholder datoperioden, kolonnene, filtrene og segmentene du vil ta med i rapporten. Segmentene du har brukt på dataene i tabellen, vises som rader i rapporten. Finn ut mer

Last ned tabellen som en rapport

1. Klikk på Nedlastingsknapp i verktøyraden ovenfor tabellen, og klikk deretter på Last ned for å åpne nedlastingspanelet.
  2. Velg en filtype for rapporten på «Format»-rullegardinmenyen. Download your experiment data
  3. Klikk på Last ned.

Planlegg, lagre og send rapporten som e-post

Du kan få AdWords til å sende statistikktabellen som en rapport i en e-post til deg og andre som har tilgangsrettigheter til å se rapportene dine. Hvis du har tilpasset statistikktabellen, kan du også lagre en kopi av den, som du senere gjennomgår og redigerer i rapportredigereren.

1. Klikk på Nedlastingsknapp i verktøyraden ovenfor tabellen, og klikk deretter på Last ned for å åpne nedlastingspanelet.
  2. Velg en filtype for rapporten på «Format»-rullegardinmenyen.
  3. Klikk på Rapport: e-post og planlegging.
  4. Velg mottakerne for rapporten og hvor ofte du vil at rapporten skal genereres.See the Email and schedule report section
  5. Velg «Lagre denne rapporten» for å lagre den på Rapporter-fanen. (Hvis du sender denne rapporten til andre, blir det merket av i ruten automatisk.) Du kan bruke standardrapportnavnet eller lage ditt eget.
    Lagrede rapporter du ikke har åpnet på over 18 måneder, fjernes automatisk fra kontoen din. Du får tilgang til en rapport ved å åpne den eller laste den ned, ved å åpne en oversikt som inneholder rapporten, eller ved å klikke på «Opprett tilsvarende» for rapporten på Rapporter-fanen.
  6. Klikk på Last ned.

Tips: Gjennomgå og rediger nåværende rapporter på Rapporter-fanen

På Rapporter-fanen kan du gjennomgå, redigere, slette eller legge til rapporter. Hvis du for eksempel trenger å sjekke frekvensen for en rapport eller endre mottakerne, finner du all informasjon om de eksisterende rapportene dine på Rapporter-fanen. Finn ut mer

Når kjøres rapportene?

Rapporter for individuelle kontoer kjøres klokken 01.00 i den angitte tidssonen. Rapporter for managerkontoer kjøres klokken 05.00 i den angitte tidssonen. Rapporter for kontoer uten angitt tidssone kjøres fra klokken 01.00 (standardtid for Stillehavskysten) for individuelle kontoer og klokken 05.00 (standardtid for Stillehavskysten) for managerkontoer.