Raporttien luominen tilastotaulukoista sekä raporttien tallentaminen ja ajoittaminen

Voit tuoda esiin sinua kiinnostavaa kehitysdataa muokkaamalla Google Ads ‑tilisi tilastotaulukoiden sarakkeita, segmenttejä ja suodattimia. Kun taulukossa näkyy haluamasi data, voit ladata sen raporttina useissa eri muodoissa ja tallentaa sen. Tallennettuja taulukoita voivat tarkastella kaikki käyttäjät, joilla on tilisi käyttöoikeus. Voit valita tarkasteltavaksi joko kaikki raportit tai vain itse luomasi raportit. Lisäksi voit määrittää raportin luotavaksi tietyin väliajoin ja ajoittaa raportin lähetyksen sähköpostitse itsellesi ja muille henkilöille, joilla on tilisi käyttöoikeus.

Voit katsella ja analysoida kehitystietoja kahdessa paikassa: tilastotaulukoissasi ja raportin muokkaustyökalussa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit hallita tilastotaulukoidesi dataa. Näiden ohjeiden avulla opit

• muokkaamaan tilastotaulukoita hyödyntämällä sarakkeita, segmenttejä ja suodattimia sekä tuomaan näin tarvitsemasi tiedot helposti silmäiltävään muotoon
  • luomaan tilastotaulukoiden tiedoista kertaluonteisia ja toistuvia raportteja, joita voit ladata, ajoittaa ja jakaa muille.

Ohjeet

Näin muokkaat tilastotaulukkoa

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalta sivuvalikosta sivua, jolla on haluamasi data.
  3. Tarkista, että taulukon ajanjakso on oikea ja että taulukossa on ne sarakkeet, suodattimet ja segmentit, jotka haluat sisällyttää raporttiin. Taulukon datalle valitsemasi segmentit näkyvät raportissa riveinä.Katso tarkemmat ohjeet taulukon muokkaamiseen.

Näin lataat taulukon raporttina

1. Siirry sivulle, jolla ladattava tilastotaulukko on.
  2. Klikkaa taulukon oikeasta yläkulmasta latauskuvaketta Kuva Google Adsin ja Kauppiaskeskuksen latauskuvakkeesta.
  3. Klikkaa Lataa ja valitse taulukon muoto. Käytettävissä olevat muodot ovat Excel, CSV, TSV, PDF, XLSX, XML ja Google Sheets.

Näin ajoitat raporttisähköpostit ja tallennat taulukon raporttina

Voit määrittää Google Adsin lähettämään tilastotaulukosta raportin sähköpostitse itsellesi ja muille henkilöille, joiden käyttöoikeuksiin kuuluu raporttiesi lukeminen. Jos olet muokannut tilastotaulukkoa, voit myös tallentaa sen kopion sekä tutkia ja muokata sitä myöhemmin raportin muokkaustyökalulla.

1. Siirry sivulle, jolla jaettava tilastotaulukko on.
  2. Klikkaa taulukon oikeasta yläkulmasta latauskuvaketta Kuva Google Adsin ja Kauppiaskeskuksen latauskuvakkeesta.
  3. Klikkaa Aikataulu.
  4. Valitse raporttien lähettämistiheys (esimerkiksi päivittäin tai viikoittain) ja tiedostomuoto (kuten CSV tai PDF).
  5. Määritä raportin muut valinnaiset asetukset.
  6. Jos haluat tallentaa taulukon kopion, jota voi muokata raportin muokkaustyökalulla, klikkaa Tallenna tämä raportti ja lisää raportille nimi.
    Tallennetut raportit, joita ei ole käytetty yli 18 kuukauteen, poistetaan tililtäsi automaattisesti. Voit käyttää tallennettua raporttia avaamalla tai lataamalla sen taikka avaamalla hallintapaneelin, jossa raportti on.
  7. Klikkaa Aikataulu.

Vinkki: Raporttien tarkistaminen ja muokkaaminen Raportit-sivulla

Raportit-sivulla voit tarkistaa, muokata, poistaa ja lisätä uusia raportteja. Jos esimerkiksi haluat tarkistaa raportin lähettämistiheyden tai muuttaa raportin vastaanottajia, siirry Raportit-sivulle, niin näet kaikki luomiasi raportteja koskevat tiedot.Lue lisää raporttien hallinnasta Raportit-sivulta.

Milloin raportit luodaan?

Henkilötilien raporttien luominen alkaa klo 1.00 määrittämäsi aikavyöhykkeen mukaan. Hallinnoijan tilien raporttien luominen alkaa klo 5.00 määrittämäsi aikavyöhykkeen mukaan. Jos tilille ei ole valittu aikavyöhykettä, henkilötilin raportteja aletaan luoda klo 1.00 ja hallinnoijan tilin raportteja klo 5.00 Tyynenmeren aikaa (PT).