Mobiilimainos

Tätä mainostyyppiä voidaan käyttää verkkosivuilla ja sovelluksissa, joita tarkastellaan mobiililaitteella, kuten matkapuhelimella tai tabletilla.

Google Adsissa "mobiili"-termi osoittaa, että mainos voidaan näyttää mobiililaitteissa. Mobiililaitteisiin luetaan myös pieninäyttöiset älylaitteet, kuten älypuhelimet.

• Mobiilimainostyyppejä ovat esimerkiksi vain soitto -mainokset ja sovelluksen kampanjamainokset.
  • Mobiilimainokset näkyvät vain mobiililaitteissa. Nämä mainokset räätälöidään erikseen tableteille tai matkapuhelimille.
  • Mainoksia voidaan näyttää mobiilihaun tuloksissa, mobiilikäyttöön optimoiduilla verkkosivustoilla, YouTubessa ja jopa toisissa mobiilisovelluksissa.
  • Kampanjatyypin mukaan näiden mainosten muoto voi olla teksti, kuva, video, vain soitto tai sovellus/digitaalisisältö.

Kaikki mobiilimainostyypit
Älypuhelimissa näytettävän mainoksen luominen
Lisää artikkeleita