Anunci per a mòbils

Tipus d'anunci que es pot publicar en pàgines web i en aplicacions que es visualitzin en dispositius mòbils, com ara un telèfon mòbil o una tauleta.

Per a Google Ads, "mòbil" significa que l'anunci es pot mostrar en dispositius "mòbils". Aquesta definició engloba dispositius mòbils de gamma alta amb pantalles més petites, com els telèfons intel·ligents.

• Hi ha diversos tipus d'anuncis per a mòbils, inclosos els anuncis de només trucada, els de promoció d'aplicació i molts més.
  • Aquests anuncis només es mostren en dispositius mòbils, i els heu de crear expressament per a tauletes o per a telèfons mòbils.
  • Els anuncis poden mostrar-se als resultats de la cerca per a mòbils, en llocs webs optimitzats per a mòbils, a YouTube o, fins i tot, en altres aplicacions per a mòbils.
  • Segons el tipus de campanya que hàgiu creat, els anuncis poden fer sevir formats amb contingut de text, imatge, vídeo, l'opció de només trucada o bé d'aplicacions o digital.

Vegeu tots els tipus d'anuncis per a mòbils
Com es crea un anunci per a dispositius mòbils de gamma alta
Més articles

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now