Kontobudgetter

Kontobudgetter giver mulighed for at angive et fast beløb, som din konto må bruge i en bestemt periode. Dette er muligt for annoncører, der bruger månedlig fakturering som betalingsindstilling.

Bemærk! Kontobudgetter hed tidligere budgetordrer.

• For at se statussen for et budget, herunder det resterende beløb for budgettet, skal du klikke på ikonet Fakturering Faktureringsikon på menuen til venstre og derefter klikke på Kontobudgetter.
  • Din konto stopper med at vise annoncer, hvis dit budget er brugt, eller hvis du når til den slutdato, som du har fastlagt for dit budget. Sørg for at tjekke dine kontobudgetter med jævne mellemrum for at sikre dig, at dine annoncer fortsat bliver vist.
  • Hvis du angiver dit budgetbeløb til "Ubegrænset", begrænses dit samlede forbrug ikke af kontobudgettet, men af det gennemsnitlige daglige budget, som du har angivet for hver kampagne.
  • Hvis et budget har en slutdato og et beløb, styres det daglige forbrug stadig af gennemsnitlige daglige budgetter, men budgetbeløbet er en yderligere grænse for den angivne periode.