Pressupostos de compte

Els pressupostos de compte són una opció que us permet especificar la quantitat de diners que voleu que el compte inverteixi durant un període de temps establert. Aquesta opció està disponible per als anunciants que tenen la configuració de pagament definida com a facturació mensual.

Nota: els pressupostos de compte abans s'anomenaven "comandes de pressupost".

• Per veure l'estat d'un pressupost, inclòs l'import restant, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació que hi ha al menú de l'esquerra i, tot seguit, a Pressupostos de compte.
  • El compte deixarà de publicar anuncis si s'esgota el pressupost o s'arriba a la data de finalització configurada per al pressupost. Comproveu els pressupostos de compte regularment per assegurar-vos que els anuncis es continuïn publicant.
  • Si definiu que l'import del pressupost sigui "Il·limitat", la despesa total no la determinarà el pressupost del compte, sinó el pressupost diari mitjà que hàgiu definit per a cada campanya.
  • Si un pressupost té una data de finalització i un import, la despesa diària continuarà depenent dels pressupostos diaris mitjans, però l'import del pressupost és un límit addicional per al període de temps definit.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Aplicacions de Google
true
Cerca al Centre d'ajuda