Betalningsmetod

Hur du betalar dina kostnader, till exempel med kreditkort eller banköverföring.

• Vilka betalningsmetoder som finns tillgängliga beror på din valuta och ditt land. Du ser vilka betalningsmetoder som finns tillgängliga när du registrerar dig för Google Ads.
  • Alla konton har en primär betalningsmetod, men du kan lägga till fler om du vill. Du kan också lägga till ett sekundärt kreditkort så att annonserna fortsätter visas om det skulle bli något problem med bearbetningen av din primära betalningsmetod.

Om att betala för Google Ads
Se tillgängliga betalningsalternativ
Läs fler artiklar