Pagaments manuals

És una opció de configuració de pagament en què pagueu els costos publicitaris abans que els vostres anuncis es publiquin. Després, a mesura que es publiquin els anuncis, els costos s'aniran deduint del pagament que hàgiu fet.

• Us podem avisar per correu electrònic quan el saldo comenci a esgotar-se i podeu efectuar un altre pagament sempre que vulgueu.
  • Les formes de pagament que podeu utilitzar per efectuar un pagament manual depenen de la moneda i de la ubicació de l'adreça de l'empresa.
  • Si preferiu que us cobrem automàticament un cop els anuncis s'hagin publicat, podeu fer servir l'opció de configuració de pagaments automàtics.

Pot ser que pugueu canviar la configuració de pagament del compte entre els pagaments automàtics i els manuals a la pàgina Configuració de facturació del compte. L'opció de canviar dels pagaments automàtics als manuals només és possible als països on l'opció de pagament manual està disponible. Si actualment utilitzeu els pagaments manuals i aquesta opció deixa d'estar disponible al vostre país, només podreu canviar als pagaments automàtics i ja no podreu tornar a canviar als pagaments manuals. Obteniu més informació sobre la disponibilitat de l'opció de pagaments manuals.

Per canviar l'opció de configuració de pagament:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. A la barra de cerca que hi ha a la part superior de la pàgina d'inici, escriviu Configuració i seleccioneu Configuració > Facturació.
    • També podeu prémer les tecles de drecera G B per anar directament a Facturació.
  3. A la secció "Compte de pagaments", feu clic a la icona d'edició Opció de configuració d'edició (icona de llapis) que hi ha al costat de "Forma de pagament".
  4. Seleccioneu l'opció de configuració de pagament que vulgueu al menú desplegable.
  5. Seguiu els passos que s'indiquen a la finestra emergent per confirmar el canvi.

Nota: només els usuaris amb accés administratiu o d'edició al perfil de pagaments poden fer aquest canvi. Per comprovar quin tipus d'accés teniu, a la barra de cerca que hi ha a la part superior de la pàgina d'inici, escriviu Configuració per seleccionar Configuració > Facturació i desplaceu-vos fins a la part inferior de la pàgina, a la secció "Usuaris de pagaments".

Recordeu que, si teniu més d'un compte de Google Ads, és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots.

L'opció de configuració de pagaments manuals no està disponible per als comptes nous als països ni als territoris que s'enumeren a continuació. Si no trobeu aquesta opció en crear el compte, haureu de continuar amb l'opció de pagaments automàtics per acabar de crear-lo. El compte no es pot canviar als pagaments manuals en aquests països i territoris.

Països i territoris
Amèrica Àfrica Europa Orient Mitjà Àsia-Pacífic
  • Anguilla
  • Antigua i Barbuda
  • Aruba
  • Bahames
  • Barbados
  • Belize
  • Bermudes
  • Canadà
  • Illes Caiman
  • Xile
  • Costa Rica
  • Dominica
  • Equador
  • Guaiana Francesa
  • Grenada
  • Guadalupe
  • Guatemala
  • Guyana
  • Haití
  • Jamaica
  • Montserrat
  • Antilles Neerlandeses
  • Nicaragua
  • Panamà
  • Paraguai
  • Puerto Rico
  • Saint Lucia
  • Saint Vincent i les Grenadines
  • Saint-Pierre-et-Miquelon
  • Surinam
  • Trinitat i Tobago
  • Estats Units
  • Illes Perifèriques Menors dels EUA
  • Uruguai
  • Veneçuela
  • Illes Verges (britàniques)
  • Illes Verges nord-americanes

* Antàrtida

• Angola
  • Benín
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Cap Verd
  • República Centreafricana
  • Comores
  • Congo
  • Congo, República Democràtica del
  • Côte d’Ivoire
  • Guinea Equatorial
  • Eritrea
  • Etiòpia
  • Gabon
  • Gàmbia
  • Ghana
  • Guinea Bissau
  • Kènia
  • Lesotho
  • Libèria
  • Líbia
  • Madagascar
  • Malawi
  • Mali
  • Mauritània
  • Maurici
  • Mayotte
  • Moçambic
  • Namíbia
  • Níger
  • Reunió
  • Ruanda
  • São Tomé i Príncipe
  • Senegal
  • Seychelles
  • Sierra Leone
  • Somàlia
  • República de Sud-àfrica
  • Swazilàndia
  • Tanzània
  • Togo
  • Tunísia
  • Sàhara Occidental
  • Zàmbia
  • Albània
  • Andorra
  • Àustria
  • Bèlgica
  • Bòsnia i Hercegovina
  • Bulgària
  • Croàcia
  • Xipre
  • República Txeca
  • Dinamarca
  • Estònia
  • Illes Fèroe
  • Finlàndia
  • França
  • Geòrgia
  • Alemanya
  • Gibraltar
  • Grècia
  • Groenlàndia
  • Hongria
  • Islàndia
  • Irlanda
  • Itàlia
  • Liechtenstein
  • Lituània
  • Luxemburg
  • Macedònia
  • Malta
  • Moldàvia
  • Mònaco
  • Països Baixos
  • Noruega
  • Polònia
  • Portugal
  • San Marino
  • Sèrbia
  • Eslovàquia
  • Eslovènia
  • Espanya
  • Svalbard i Jan Mayen
  • Suècia
  • Suïssa
  • Regne Unit
  • Armènia
  • Bahrain
  • Egipte
  • Iraq
  • Israel
  • Jordània
  • Líban
  • Qatar
  • Aràbia Saudita
  • Tadjikistan
  • Turkmenistan
  • Emirats Àrabs Units
  • Samoa Nord-americana
  • Austràlia
  • Bhutan
  • Brunei
  • Cambodja
  • Timor Oriental
  • Fiji
  • Polinèsia Francesa
  • Territoris Australs Francesos
  • Guam
  • Hong Kong
  • Japó
  • República Democràtica Popular de Laos
  • Macau
  • Malàisia
  • Maldives
  • Micronèsia
  • Mongòlia
  • Myanmar
  • Nauru
  • Nepal
  • Nova Caledònia
  • Nova Zelanda
  • Niue
  • Norfolk
  • Illes Mariannes Septentrionals
  • Pakistan
  • Palau
  • Papua Nova Guinea
  • Samoa
  • Singapur
  • Illes Salomó
  • Illes Geòrgia del Sud i Sandwich del Sud
  • Tokelau
  • Tonga
  • Vanuatu
  • Wallis i Futuna

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now