Geconsolideerde facturering

Een factureringsoptie waarbij één factuur wordt gegenereerd voor uw uitgaven via meerdere Google Ads-accounts.

• Geconsolideerde facturering is een populaire optie voor bureaus, resellers en andere grote adverteerders die met meerdere accounts werken, hun facturering willen stroomlijnen en de betalingsinstelling voor maandelijkse facturering gebruiken.
  • Als u gebruik wilt maken van geconsolideerde facturering, moet u een Mijn Klantencentrum-account hebben of instellen.
  • De Google Ads-accounts die u voor deze functie gebruikt, moeten dezelfde valuta hebben. Als dit niet het geval is, kunt u één geconsolideerde factuur per valuta ontvangen.
  • Accounts waarvoor Manager Defined Spend (MDS) is ingesteld, kunnen niet worden gebruikt in combinatie met geconsolideerde facturering.