Budgivning baseret på mål-CPA: Definition

En automatisk budstrategi, hvor der angives bud med det formål at sikre dig så mange konverteringer som muligt til den målpris pr. handling (mål-CPA, target cost-per-action), du har angivet.

• Hvis dit primære annonceringsmål er at opnå konverteringer (f.eks. salg, tilmeldinger eller downloads af en mobilapp), kan budgivning baseret på mål-CPA hjælpe dig med at opnå flere konverteringer inden for dit budget. Denne budstrategi kan også hjælpe dig med at øge salget og samtidig betale mindre for de klik, som fører til et køb.
  • Med budgivning baseret på mål-CPA bruges dine konverteringssporingsdata til at undgå urentable klik og opnå flere konverteringer til en lavere pris. Ud fra din kampagnes konverteringshistorik finder budgivning baseret på mål-CPA den optimale budpris pr. klik (CPC, cost-per-click) for din annonce, hver gang den er kvalificeret til at blive vist. Der angives højere CPC-bud for de mere værdifulde klik og lavere CPC-bud for mindre værdifulde klik.
  • Med budgivning baseret på mål-CPA skal du angive en mål-CPA (dvs. det gennemsnitlige beløb, du vil betale for en konvertering). Simulatoren for mål-CPA kan hjælpe dig med at estimere, hvordan ændringer af din mål-CPA indvirker på din konverteringsvolumen.
  • Udvidet CPC (ECPC, enhanced cost-per-click) er en lignende funktion, der også kan hjælpe dig med at øge salget eller antallet af andre konverteringer. Den væsentlige forskel er, at der med ECPC foretages justeringer af de maksimale CPC-bud, du angiver manuelt. Med mål-CPA genereres der bud i et forsøg på at nå din mål-CPA.
  • Når det gælder TrueView for Action-annoncer, defineres en interaktion som et klik på annoncen eller 10 sekunders visningstid. Hvis begge dele finder sted, er det kun selve klikket, der tælles. Der registreres en websitekonvertering, hvis brugeren ser mindst 10 sekunder af en videoannonce og foretager en konvertering inden for 3 dage efter interaktionen. Hvad angår brugere, der klikker på annoncen, tilskrives der konverteringer inden for den aktuelle konverteringsperiode.