Ofertes de CPC manuals

Mètode d'oferta que us permet definir personalment el cost per clic (CPC) màxim dels vostres anuncis, a diferència de les estratègies d'oferta automàtiques, que defineixen els imports automàticament.

• Les ofertes de CPC manuals us permeten definir l'import màxim que podríeu pagar per cada clic que es fes als vostres anuncis.
  • Podeu començar per definir una oferta de cost per clic (CPC) màxim per a tot el grup d'anuncis (és a dir, l'oferta predeterminada), però també podeu definir ofertes diferents per a paraules clau o emplaçaments concrets. Per exemple, si observeu que determinades paraules clau són més rendibles, podeu utilitzar les ofertes manuals per assignar-hi una part més gran del pressupost publicitari.
  • Si no sabeu quines paraules clau o quines emplaçaments són més rendibles, o bé si no podeu dedicar temps a la gestió de les ofertes manuals, és recomanable que utilitzeu l'estratègia d'oferta Maximització de clics. Aquesta estratègia defineix automàticament les ofertes per ajudar-vos a obtenir el màxim nombre de clics possible amb el vostre pressupost. Més informació

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now