Sobre els formats d'anunci de vídeo

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Ara els anuncis de vídeo discovery s'anomenen "anuncis de vídeo in-feed". A banda del canvi de nom, el format d'anunci funciona igual que abans.

Google Ads us ofereix una sèrie de formats d'anunci de vídeo que us permeten crear campanyes de vídeo atractives per fomentar la implicació dels clients de diverses maneres, tant a YouTube com en altres llocs web de partners de vídeo. Els formats d'anunci de vídeo disponibles són:

In-stream omissible In-feed In-stream no omissible Bumper Contingut complementari i out-stream
  Imatge d'anunci in-stream que es pot ometre Imatge d'anunci de vídeo discovery Imatge d'anunci in-stream que no es pot ometre Imatge d’anunci bumper Imatge d'anunci out-stream
Punt de venda: Els usuaris el poden ometre per entendre l'atenció Es mostra a usuaris molt implicats en la fase de descobriment i cerca. Els usuaris no el poden ometre i han de veure el missatge sencer. Missatge ràpid no omissible per augmentar la notorietat o reforçar altres anuncis. Incrementa la notorietat davant els usuaris fora de Google quan naveguin pels seus llocs web preferits.
On es difon? Vídeos de YouTube, anuncis de vídeo in-stream de GVP, aplicació de GVP* Feed de la pàgina d'inici de YouTube, Cerca de YouTube Vídeos de YouTube, anuncis de vídeo in-stream de GVP, aplicació de GVP* Vídeos de YouTube, anuncis de vídeo in-stream de GVP, aplicació de GVP* GVP*
Quina és la durada màxima del vídeo? Sense durada màxima (es recomana una durada de menys de 3 minuts) Sense durada màxima Entre 15 i 30 segons 6 segons Sense durada màxima
Les visualitzacions es registren a Google Ads? No No
Es pot augmentar el recompte de visualitzacions públiques? Sí (els vídeos de menys de 10 segons no compten) No No
Es pot fer remàrqueting per arribar als espectadors? No No
En quines campanyes es poden utilitzar? Campanyes d'acció de vídeo (VAC), campanyes de visualització de vídeo (VVC) i campanyes d'abast de vídeo (VRC). VAC, VVC i VRC VRC VAC i VRC VAC

*Quan s'activen els partners de vídeo de Google (GVP)

Tot i que el contingut dels anuncis de vídeo ha d'estar allotjat a YouTube, els anuncis de vídeo es poden mostrar tant a YouTube com en diversos llocs web i aplicacions que es publiquin als partners de vídeo de Google (segons el format d'anunci i la configuració de la campanya).

Aquest article descriu els avantatges dels anuncis de vídeo i en compara els diferents formats disponibles. Tot seguit s'explica en detall cada format. També podeu obtenir més informació sobre les nostres polítiques i requisits. Per obtenir informació sobre com podeu crear vídeos a Google Ads, consulteu la secció Crear un vídeo mitjançant la biblioteca de recursos. Per obtenir informació sobre com pots afegir veu en off a un vídeo, consulta l'article Afegir veu en off a una campanya de vídeo.

Imatge de tots els formats d'anunci de vídeo

Nota: l'objectiu general de la campanya de consideració de producte i de marca s'ha combinat amb la notorietat de marca i l'abast. Ara podeu trobar els mateixos subtipus de campanya a partir de tots dos objectius generals a Notorietat i consideració. Aquesta combinació ajuda a simplificar les experiències de selecció d'objectius dels anunciants i ofereix un lloc centralitzat per a tots els subtipus de campanyes de marca.

Anuncis in-stream omissibles

Imatge d'anunci in-stream que es pot ometre

Quan convé utilitzar aquest format d'anunci?

Utilitzeu anuncis in-stream omissibles quan vulgueu promocionar contingut de vídeo abans, durant o després d'altres vídeos a YouTube i en llocs web i aplicacions que es publiquin als partners de vídeo de Google.

Com funciona aquest format d'anunci?

Els anuncis in-stream omissibles es reprodueixen abans, durant o després d'altres vídeos, o bé com un anunci intersticial de pantalla completa que es reprodueix abans que l'espectador pugui continuar en una aplicació mòbil. Els espectadors els poden ometre al cap de 5 segons.

On es mostra aquest format d'anunci?

Els anuncis in-stream omissibles es mostren a les pàgines de visualització de YouTube i en llocs web i aplicacions que es publiquen als partners de vídeo de Google.

Com se'm cobrarà?

Amb les ofertes de CPV, pagues quan un espectador mira el vídeo durant 30 segons (o tot sencer, si la durada és inferior a 30 segons) o bé quan hi interacciona, el que passi primer.

Amb les ofertes de CPM o CPA objectiu i de maximització de conversions, pagues en funció de les impressions.

Quin objectiu de campanya he de seleccionar per utilitzar aquest format d’anunci?

• Vendes
  • Contactes
  • Trànsit al lloc web
  • Notorietat i consideració

Nota: també pots utilitzar aquest format d'anunci si tries "Crea una campanya sense un objectiu concret" a Google Ads.

Anuncis in-stream no omissibles

Imatge d'anunci in-stream que no es pot ometre

Quan convé utilitzar aquest format d'anunci?

Utilitzeu anuncis in-stream no omissibles quan vulgueu promocionar contingut de vídeo abans, durant o després d'altres vídeos a YouTube i en llocs web i aplicacions que es publiquin als partners de vídeo de Google i quan vulgueu que els espectadors vegin el missatge complet sense ometre el vídeo.

Nota: els anuncis in-stream no omissibles de 30 segons estaran disponibles a Google Ads a principis de 2024. Fins aleshores, podeu contactar amb el vostre representant comercial per afegir anuncis in-stream no omissibles de 30 segons.

Com funciona aquest format d'anunci?

Els anuncis in-stream no omissibles duren 30 segons o menys i es reprodueixen abans, durant o després d'altres vídeos. Els espectadors no tenen l'opció d'ometre'ls.

Nota: és possible que alguns anuncis in-stream no omissibles també es mostrin a YouTube TV, en funció de la seva idoneïtat. Obtén més informació sobre els anuncis de YouTube TV.

On es mostra aquest format d'anunci?

Els anuncis in-stream no omissibles es mostren als vídeos de YouTube i en llocs web i aplicacions que es publiquen als partners de vídeo de Google.

Com se'm cobrarà?

Els anuncis in-stream no omissibles utilitzen les ofertes de CPM objectiu, de manera que pagues segons les impressions.

Quin objectiu de campanya he de seleccionar per utilitzar aquest format d’anunci?

• Notorietat i consideració

Nota: també pots utilitzar aquest format d'anunci si tries "Crea una campanya sense un objectiu concret" a Google Ads.

Anuncis de vídeo compatibles amb orientació vertical

Optimitzeu les campanyes d'aplicacions, Màxim rendiment i de vídeo afegint vídeos verticals als recursos de creativitat com a pràctica recomanada. L'experiència de vídeos verticals en pantalla completa i adaptada per a mòbils us pot ajudar a millorar la implicació de la vostra campanya amb els espectadors de vídeos per a mòbils.

En el cas de YouTube, els vídeos verticals s'admeten en totes les campanyes aptes de vídeo amb emplaçaments possibles in-feed, in-stream, a la Cerca de YouTube i a YouTube Shorts. En alguns casos, només cal que afegiu un recurs de vídeo vertical a una campanya d'acció de vídeo per obtenir entre un 10 i un 20% més de conversions que només si teniu vídeos horitzontals per a YouTube Shorts.

Fora de YouTube, els anuncis també es publiquen als partners de vídeo de Google per arribar a més persones. Una gran part de l'inventari dels partners de vídeo de Google se centra en contingut vertical, com ara les aplicacions de videojocs i de vídeo, per utilitzar encara més els vostres recursos de vídeo verticals i quadrats.

Nota: és possible que els vídeos verticals es difonguin in-feed als usuaris que utilitzen ordinadors, ja que els recursos amb millor rendiment es difonen en funció del comportament i de l'entorn de l'usuari.

Per començar a crear recursos de vídeo vertical, obteniu més informació sobre la creació de vídeos a Google Ads.

Anuncis de vídeo in-feed

Imatge d'anunci de vídeo discovery

Quan convé utilitzar aquest format d'anunci?

Utilitzeu els anuncis de vídeo in-feed per promocionar contingut de vídeo als llocs en què els usuaris descobreixen nou contingut, com ara al costat de vídeos de YouTube relacionats, com a part d'un resultat de cerca de YouTube o a la pàgina d'inici de YouTube per a mòbils.

Com funciona aquest format d'anunci?

Els anuncis de vídeo in-feed estan formats per una imatge en miniatura del vídeo i text. Tot i que el disseny i la mida exactes de l'anunci poden variar depenent del lloc on es mostri, els anuncis de vídeo in-feed sempre conviden els usuaris a fer-hi clic per mirar el vídeo. A continuació, el vídeo es reprodueix a la pàgina de visualització o la pàgina d'inici del canal de YouTube.

On es mostra aquest format d'anunci?

Els anuncis de vídeo in-feed es mostren:

• Als resultats de cerca de YouTube
  • Al costat de vídeos de YouTube relacionats
  • A la pàgina d'inici de YouTube per a mòbils

Com se'm cobrarà?

Només se us cobrarà quan un usuari faci clic per veure l'anunci o, en alguns casos, quan el vídeo es reprodueixi automàticament durant almenys 10 segons.

Quins objectius de campanya he de seleccionar per utilitzar aquest format d'anunci?

• Notorietat i consideració

Nota: també pots utilitzar aquest format d'anunci si tries "Crea una campanya sense un objectiu concret" a Google Ads.

Anuncis bumper

Imatge d’anunci bumper

Quan convé utilitzar aquest format d'anunci?

Feu servir anuncis bumper quan vulgueu arribar a un públic ampli amb un missatge curt i fàcil de recordar.

Com funciona aquest format d'anunci?

Els anuncis bumper duren 6 segons o menys i es reprodueixen abans, durant o després d'un altre vídeo. Els espectadors no tenen l'opció d'ometre'ls.

Nota: alguns anuncis bumper també es poden mostrar a YouTube TV, en funció de la seva idoneïtat. Obtén més informació sobre els anuncis de YouTube TV.

On es mostra aquest format d'anunci?

Els anuncis bumper es mostren als vídeos de YouTube i en llocs web i aplicacions que es publiquen als partners de vídeo de Google.

Com se'm cobrarà?

Els anuncis bumper utilitzen les ofertes de CPM objectiu, de manera que pagues segons les impressions.

Quin objectiu de campanya he de seleccionar per utilitzar aquest format d’anunci?

• Notorietat i consideració

Nota: també podeu utilitzar aquest format d'anunci si trieu "Crea una campanya sense un objectiu concret" a Google Ads.

Anuncis out-stream i contingut complementari

Imatge d'anunci out-stream

Quan convé utilitzar aquest format d'anunci?

Utilitzeu els anuncis out-stream i el contingut complementari quan vulgueu ampliar l'abast dels anuncis de vídeo en mòbils perquè us ajudin a arribar a més clients.

Com funciona aquest format d'anunci?

Els anuncis out-stream comencen a reproduir-se sense so. Els espectadors els poden tocar per deixar de silenciar el vídeo. Els anuncis out-stream estan dissenyats per augmentar l'abast dels vídeos a un cost rendible.

On es mostra aquest format d'anunci?

Els anuncis out-stream són anuncis només per a mòbils que es mostren en diversos emplaçaments als partners de vídeo de Google. Al web per a mòbils, els anuncis out-stream es mostren en bàners, mentre que a les aplicacions mòbils ho fan en bàners i en emplaçaments intersticials, in-feed i natius, i es mostren tant en mode vertical com en pantalla completa.

El contingut complementari es mostra en llocs web i en webs i aplicacions per a mòbils.

Els anuncis out-stream es poden publicar en una gran varietat d'emplaçaments per a mòbils. En el cas dels emplaçaments en llocs web per a mòbils, aquests anuncis es mostren en bàners, mentre que a les aplicacions mòbils ho fan en bàners i en emplaçaments intersticials, in-feed i natius, i es mostren tant en mode vertical com en pantalla completa.

Com se'm cobrarà?

Com que els anuncis out-stream es cobren segons el cost per cada mil impressions visibles (vCPM), només se us cobrarà quan un usuari reprodueixi el vídeo durant dos segons o més.

Anuncis masthead

Imatge d'anunci masthead

Quan convé utilitzar aquest format d'anunci?

Fes servir aquest format quan vulguis incrementar la notorietat d'un producte o un servei nou, o bé arribar a un públic massiu en un període curt de temps (per exemple, durant les rebaixes).

Els anuncis masthead només estan disponibles per reserva mitjançant un representant comercial de Google.

Com funciona aquest format d'anunci?

Ordinador

• Un vídeo destacat en un anunci masthead es reprodueix automàticament sense so durant un màxim de 30 segons a la part superior del feed de la pàgina d'inici de YouTube. L'anunci masthead es pot mostrar en format de pantalla ampla o amb una relació d'aspecte de 16:9, i inclou un tauler d'informació a la dreta que utilitza automàticament els recursos del vostre canal. De manera opcional, en aquest tauler hi podeu incloure fins a 2 vídeos complementaris. Els usuaris poden fer clic a la icona de silenciar si volen escoltar el so del vídeo.
  • Un cop acabada la reproducció automàtica, el vídeo principal canvia de manera predeterminada a la miniatura de vídeo. Quan els usuaris fan clic al vídeo o a la miniatura, se'ls dirigeix a la pàgina de visualització de YouTube corresponent al vídeo.

Mòbil

• Un vídeo destacat en un anunci masthead es reprodueix automàticament, sencer i sense so, a la part superior de l'aplicació YouTube o del feed de la pàgina d'inici de m.youtube.com.
  • L'anunci masthead de vídeo per a mòbils inclou una miniatura de vídeo, un títol personalitzable, textos descriptius i una crida a l'acció (CTA) externa. A més, utilitza de manera automàtica el nom i la icona del canal de l'anunciant. Quan un usuari fa clic a l'anunci masthead de vídeo per a mòbils, accedeix a la pàgina de visualització de YouTube corresponent al vídeo destacat.

Pantalles de televisió

• Un vídeo destacat en un anunci masthead es reprodueix automàticament (on s'admeti), sencer i sense so, a la part superior de l'aplicació de YouTube per a TV. L'anunci masthead es pot mostrar en format de pantalla ampla o amb una relació d'aspecte de 16:9. Els usuaris poden utilitzar el comandament a distància per interaccionar amb l'anunci masthead. Un cop acabada la reproducció automàtica, el vídeo principal canvia de manera predeterminada a la miniatura de vídeo. Quan els usuaris fan clic al vídeo o a la miniatura, se'ls dirigeix a la pàgina de visualització del vídeo perquè el mirin en pantalla completa.
  • No podeu afegir cap CTA a un anunci masthead en pantalles de televisió.

Com se'm cobrarà?

Com que els anuncis masthead només estan disponibles per reserva, se us cobrarà segons un cost per cada mil impressions (CPM). Podeu treballar amb l'equip de publicitat de Google per obtenir una estimació de preus i determinar els objectius d'impressions de la campanya.