Voorraadfilters: definitie

Een optie waarmee u producten in uw Google Merchant Center-account kunt uitsluiten van weergave in Shopping-productadvertenties.

Wanneer gebruikers een zoekopdracht uitvoeren, zoekt Google standaard in uw volledige Google Merchant Center-productvoorraad naar relevante producten die overeenkomen met die zoekopdracht. Wanneer u met behulp van filters een geschikte productgroep definieert, geeft Google alleen producten uit uw Google Merchant Center-account weer die tot de door u gedefinieerde productgroep behoren.

Filters zijn optioneel en worden ingesteld op campagneniveau.