Google My Business

(Aiemmalta nimeltään Google Places) Tuote, jonka avulla voit luoda ja hallita Google Mapsin ilmaisia yritystietoja, jotta ihmiset näkevät yrityksesi tiedot paikallisia hakuja tehdessään.

• Google My Businessin avulla voit luoda ja tarkistaa paikallisen yrityksen tiedot Googlessa, jotta yrityksen tiedot voidaan näyttää Google Mapsissa. Google My Businessin avulla voit myös lisätä yritystietoja, joita voi näyttää Google.com-sivustossa, Google Mapsissa ja Google Earthissa, kun käyttäjä tekee yrityksesi nimen tai luokan sisältävän haun.
  • Voit näyttää yrityksen sijainnit AdWords-mainoksissasi käyttämällä sijaintilaajennuksia. Sijaintilaajennukset näyttävät yrityksesi nimen, osoitteen ja puhelinnumeron mainoksessasi, jotta asiakkaat voivat ottaa yhteyttä paikalliseen yritykseesi.
  • Yritykset, joilla ei ole verkkosivuja, voivat vahvistaa yrityksensä tiedot Google My Businessin avulla ja käyttää mainostamiseen AdWords Expressiä. AdWords Express on mainostuote, joka ei edellytä päivittäistä mainoksen hallintaa.

Google My Business -ohjekeskus
Tietoja Google+ -paikallissivuista
Tietoja AdWords Expressistä
My Business -tilin linkittäminen sijaintilaajennuksia varten